Cum am ajuns de la Vocea României să ascult Monarchy

Hai că am făcut cumva și am reușit să văd trei ediții de Vocea României :D La ultima ediție am văzut-o pe rockerița aia Aura Pohoata și îmi parea tare cunoscută vocea. Am sta un pic și m-am gândit și mi-am adus aminte că am scris cu ceva vreme în urmă despre trupa Stellborn că mi-a plăcut. De acolo am recunoscut vocea, ea este vocalul trupei :) Am zis asta și pe twitter. Iar Cristi Mitroi mi-a zis că lui îi place mai mult Monarchy decât Stillborn și mi-a dat link către myspace-ul trupei. Așa că am ascultat.

Spun din start că nu îmi place Monarchy mai tare decât Stillborn. Dar că, de fapt, nu aia e ideea :) Trupele cântă lucruri diferite și bine fac. Mi-a plăcut la Monarchy faptul că nu au renunțat la ce se cânta acum mulți ani și că duc stilul ăsta mai departe. Voce foarte bună, chitarist bine înfipt, secțiunea ritmică sună așezat. Din păcate am ascultat doar cele două piese de pe pagina lor, așa că nu am reușit să îmi fac o idee mai ca lumea. Dar așa, la prima audiție, mi-au plăcut :)

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)