Hai să afli cum te poate ajuta social media în procesul de recrutare. Și să înțelegi cât de important este brandul „șefului” pentru un potențial angajat :)

Cum am ajuns de la Vocea României să ascult Monarchy

Hai că am făcut cumva și am reușit să văd trei ediții de Vocea României :D La ultima ediție am văzut-o pe rockerița aia Aura Pohoata și îmi parea tare cunoscută vocea. Am sta un pic și m-am gândit și mi-am adus aminte că am scris cu ceva vreme în urmă despre trupa Stellborn că mi-a plăcut. De acolo am recunoscut vocea, ea este vocalul trupei :) Am zis asta și pe twitter. Iar Cristi Mitroi mi-a zis că lui îi place mai mult Monarchy decât Stillborn și mi-a dat link către myspace-ul trupei. Așa că am ascultat.

Spun din start că nu îmi place Monarchy mai tare decât Stillborn. Dar că, de fapt, nu aia e ideea :) Trupele cântă lucruri diferite și bine fac. Mi-a plăcut la Monarchy faptul că nu au renunțat la ce se cânta acum mulți ani și că duc stilul ăsta mai departe. Voce foarte bună, chitarist bine înfipt, secțiunea ritmică sună așezat. Din păcate am ascultat doar cele două piese de pe pagina lor, așa că nu am reușit să îmi fac o idee mai ca lumea. Dar așa, la prima audiție, mi-au plăcut :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.