Ia aruncați un ochi pe noile oferte de la Vodafone

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Vodafone România își extinde portofoliul de abonamente pentru persoane fizice:

Vodafone include in planurile tarifare un trafic de date generos, de pana la 12 GB, plus posibilitatea de a primi cadou, cu SUPER RED DUO, o tableta si abonamentul de internet mobil valabil 24 de luni. In plus, abonatii pot oferi experienta utilizarii internetului nelimitat in Supernet™ 4G unui prieten din reteaua Vodafone, abonat sau utilizator al Cartelei Vodafone.

O noutate o reprezinta ofertele promotionale SUPER RED DUO, ce permit abonatilor noi sau celor care isi reinnoiesc abonamentul sa primeasca o tableta cadou, cu internet mobil inclus pe o perioada de 24 de luni, fara costuri suplimentare, astfel:

  • Cei care opteaza pentru abonamentul SUPER RED DUO 19 (18.39 Eur), au smartphone-ul Samsung GALAXY Trend Lite 2 la 0 Euro si tableta Vodafone Smart Tab 3G 7” cadou, cu trafic de date inclus de 1 GB/ lunar pentru internetul mobil folosit pe tableta.
  • Cei care opteaza pentru abonamentul SUPER RED DUO 25 (24.19 Eur), au smartphone-ul Samsung GALAXY Core Prime la 0 Euro si tableta Vodafone Smart Tab 3G 7” cadou, cu trafic de date inclus de 3 GB/ lunar pentru internetul mobil folosit pe tableta.
  • Cei care opteaza pentru abonamentul SUPER RED DUO 49 (47.42 Eur), au smartphone-ul Samsung GALAXY A5 la 0 Euro si tableta Samsung Galaxy Tab A 9.7” cadou, cu trafic de date inclus de 4 GB/ lunar pentru internetul mobil folosit pe tableta.

cc328604-6748-4b89-965c-8a1c1559b715

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

1 thought on “Ia aruncați un ochi pe noile oferte de la Vodafone”

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)