Ia aruncați un ochi pe noile oferte de la Vodafone

Vodafone România își extinde portofoliul de abonamente pentru persoane fizice:

Vodafone include in planurile tarifare un trafic de date generos, de pana la 12 GB, plus posibilitatea de a primi cadou, cu SUPER RED DUO, o tableta si abonamentul de internet mobil valabil 24 de luni. In plus, abonatii pot oferi experienta utilizarii internetului nelimitat in Supernet™ 4G unui prieten din reteaua Vodafone, abonat sau utilizator al Cartelei Vodafone.

O noutate o reprezinta ofertele promotionale SUPER RED DUO, ce permit abonatilor noi sau celor care isi reinnoiesc abonamentul sa primeasca o tableta cadou, cu internet mobil inclus pe o perioada de 24 de luni, fara costuri suplimentare, astfel:

  • Cei care opteaza pentru abonamentul SUPER RED DUO 19 (18.39 Eur), au smartphone-ul Samsung GALAXY Trend Lite 2 la 0 Euro si tableta Vodafone Smart Tab 3G 7” cadou, cu trafic de date inclus de 1 GB/ lunar pentru internetul mobil folosit pe tableta.
  • Cei care opteaza pentru abonamentul SUPER RED DUO 25 (24.19 Eur), au smartphone-ul Samsung GALAXY Core Prime la 0 Euro si tableta Vodafone Smart Tab 3G 7” cadou, cu trafic de date inclus de 3 GB/ lunar pentru internetul mobil folosit pe tableta.
  • Cei care opteaza pentru abonamentul SUPER RED DUO 49 (47.42 Eur), au smartphone-ul Samsung GALAXY A5 la 0 Euro si tableta Samsung Galaxy Tab A 9.7” cadou, cu trafic de date inclus de 4 GB/ lunar pentru internetul mobil folosit pe tableta.

cc328604-6748-4b89-965c-8a1c1559b715

Un comentariu la “Ia aruncați un ochi pe noile oferte de la Vodafone

  1. irene Reply

    Astea sunt oferte bune???? Pai in doi ani platesc si telef si tableta de doua ori , ca sa nu mai spun de abonament….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.