Vodafone aduce iPhone 6 din 31 octombrie. Cum procedăm?

Am văzut că Vodafone a anunţat că aduce iPhone 6 din 31 octombrie. Cum eu am deja o sculă de asta de ceva vreme, m-am gândit să vă spun câte ceva despre ea, ca să vă ajut (vorba vine, eu vă dau doar nişte hinturi) să luaţi decizia supremă: îl vreţi sau nu! Desigur, cei care sunteţi deja iPhonişti convinşi nu mai aveţi nevoie de nici o vorbă în plus, o să vi-l luaţi. Punct :D Dar pentru cei care staţi încă şi cugetaţi, chestiunea arată după cum urmează.

Faţă de ce am văzut pe net (poze, filme) – nu m-a impresionat, între noi fie vorba… -, în momentul în care pui mâna pe iPhone 6 se cam schimbă datele problemei. Pentru că (ah, uitasem să vă spun că nu mă bag în chestiuni tehnice, nu îmi plac, nu mă pricep) îţi dai seama că este foarte – cum se zice în Ardeal – îndămânos. Adică se simte foarte mişto să îl ţii în mână. Nu ştiu cum au făcut asta, treaba lor, eu vă spun doar că ăsta este feelingul.

Am văzut că unii îl critică pentru că este foarte mare. Mie nu mi se pare. Dimpotrivă, mi se potriveşte la marele fix. Bine, este drept că mâna mea seamănă masiv cu o mică lopăţică, aşa că… :)) E mare, nu zic nu, dar asta îţi oferă un confort sporit pe partea de „uau, ce fain se vede„. Altfel spus, după ce m-am jucat cu el ceva vreme, în momentul în care am pus din nou mâna pe vechiul meu iPhone 4, am simţit că m-am întors pe vremea lui Cuza sau ceva :))

Îmi place foarte tare ce poze face. Ba chiar m-aş aventura să spun (de la nivelul meu de fotograf care doar apasă pe buton, că altceva nu ştie să facă :D): excelentă cameră! Iar asta mie îmi asigură un confort foarte mare, căci de fiecare dată când ajung undeva unde trebuie să fac poze ştiu că mă pot baza pe el şi nu îmi mai car „bolovanul” de aparat foto.

Se mişcă foarte repede când vine vorba despre navigat pe net sau de – aici chiar m-a surprins – descărcat aplicaţii. Ba chiar şi aplicaţia de Facebook (moartea pasiunii la iPhone…) pare mult mai de treabă, ca să zic aşa :))

La părţi negative, nu ştiu ce să vă spun. Pentru că eu m-am obişnuit cu el, îmi place, îl folosesc, nu am ce să îi reproşez mare lucru. Probabil că, totuşi, critica principală care i se aduce este că nu reprezintă un pas prea mare înainte faţă de iPhone 5. Aici nu există replică, aşa este. Nu au spart gura târgului. Dar, pe de altă parte, repet, scula nu e rea deloc.

Cam atât am avut a vă raporta. Căci mai mult nu mă pricep, mă înţelegeţi :)) Acum voi decideţi ce şi cum, treaba voastră, desigur.

iphone 6 vodafone

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

1 thought on “Vodafone aduce iPhone 6 din 31 octombrie. Cum procedăm?”

  1. Cristi ! Sincer sa fiu, sunt incantat de aproape orice gadget pe care pun mana. Chiar daca mi-am reinoit un abonament pentru telefon , am optat pentru cate un telefon. Atat cat imi permitea , fara sa investesc prea mult . Si eram mai mult decat super incantat sa vad ce face, ce poate si cat rezista ( la butonat) . Orice telefon , cat de simplu ar fi fost , pentru mine era ceva nou si asta conta cel mai mult . Era al meu si il apreciam … Asa si cu iPhone. Acum este un suras , ceva nou, o inovatie si o mandrie pentru cine il ,, butoneste,, . Insa peste doua-trei luni nu va mai insemna mare lucru , in asteptarea ,, NOULUI,,….!!! Asa ca daca ar fi sa-mi dau eu cu parerea si sa ma asculte cineva : Ce-i al tau, al tau sa fie…!!!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

Abonarea este aproape gata!

Mai trebuie doar să îți confirmi adresa de email.

Pentru a completa procesul de abonare te rog să accesezi link-ul din emailul de confirmare pe care l-ai primit.

A apărut o eroare.

Te rog să reîncerci mai târziu.

Dacă problema presistă, te rog să îmi scrii.