Ca să înțelegi mai bine acest articol (nu neapărat că să îți placă mai mult :D), ar trebui să știi mai multe despre mine, așa că te invit să mă cunoști. Îți ia vreo 2 minute. Maximum!

Vodafone lansează Smart Archive pentru utilizatorii serviciilor de business

Smart Archive, este un nou serviciu lansat de Vodafone pentru utilizatorii business și facilitează gestionarea arhivelor electronice, cu stocare simplă si sigură în cloud.

Iată detalii:

Utilizatorii noului serviciu pot genera si consulta o arhiva informationala centralizata si securizata, cu numeroase functionalitati, printre care si: scanarea si catalogarea documentelor, importul unui numar extins de fisiere, gasirea si accesarea rapida a informatiilor centralizate, precum si controlul in privinta accesului la arhiva.

Prin serviciul de arhivare, utilizatorii detin in permanenta o copie electronica a documentelor fizice, atat pentru nevoi operationale, cat si pentru siguranta. Mai mult, accesul la documente este disponibil oricand si oriunde, inclusiv simultan si prin intermediul dispozitivelor mobile.

Vodafone Smart Archive permite gruparea documentelor dupa criterii de afaceri, precum data expirarii unui contract sau scadenta unei facturi. In plus, serviciul permite si configurarea perioadei pentru care fiecare document este pastrat in arhiva. De asemenea, solutia permite accesul diferentiat in functie de utilizator, functionalitate utila pentru companiile care lucreaza cu multipli colaboratori.

Serviciul Vodafone Smart Archive este disponibil clientilor IMM la un tarif de 16 Euro/ luna, intr-un pachet ce include acces pentru trei utilizatori si spatiu de stocare de 10 GB.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.