Vodafone lansează Smart Archive pentru utilizatorii serviciilor de business

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

Smart Archive, este un nou serviciu lansat de Vodafone pentru utilizatorii business și facilitează gestionarea arhivelor electronice, cu stocare simplă si sigură în cloud.

Iată detalii:

Utilizatorii noului serviciu pot genera si consulta o arhiva informationala centralizata si securizata, cu numeroase functionalitati, printre care si: scanarea si catalogarea documentelor, importul unui numar extins de fisiere, gasirea si accesarea rapida a informatiilor centralizate, precum si controlul in privinta accesului la arhiva.

Prin serviciul de arhivare, utilizatorii detin in permanenta o copie electronica a documentelor fizice, atat pentru nevoi operationale, cat si pentru siguranta. Mai mult, accesul la documente este disponibil oricand si oriunde, inclusiv simultan si prin intermediul dispozitivelor mobile.

Vodafone Smart Archive permite gruparea documentelor dupa criterii de afaceri, precum data expirarii unui contract sau scadenta unei facturi. In plus, serviciul permite si configurarea perioadei pentru care fiecare document este pastrat in arhiva. De asemenea, solutia permite accesul diferentiat in functie de utilizator, functionalitate utila pentru companiile care lucreaza cu multipli colaboratori.

Serviciul Vodafone Smart Archive este disponibil clientilor IMM la un tarif de 16 Euro/ luna, intr-un pachet ce include acces pentru trei utilizatori si spatiu de stocare de 10 GB.

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)