Vodafone lansează soluții pentru industria 4.0 prin rețeaua Supernet 4G

Se cuvine să dăm o definiției pentru industria 4.0:

Industria 4.0 reprezinta termenul care defineste cea de-a patra revolutie industriala. Aceasta cuprinde o serie de tehnologii contemporane din domeniul automatizarii, schimbului de date si al productiei, si reprezinta o evolutie naturala, ce urmeaza revolutiei digitale.

Adicătelea, dragilor, lumea evoluează constant, iar Vodafone ține pasul cu această evoluție, prin serviciile oferite:

Vodafone Romania isi lanseaza noul portofoliu de solutii de business sub umbrela Industriei 4.0 si le ofera utilizatorilor servicii personalizate, ce variaza de la Connected Cabinets, Digital Media Signage si Supraveghere Video, pana la Managed Asset Tracking.

Solutia Connected Cabinets permite companiilor sa isi gestioneze constant stocurile si sa aiba vizibilitate asupra bunurilor care implica un nivel ridicat de capital circulant, printr-o platforma online, optimizata si pentru telefonul mobil, cu indicatori in timp real, de tipul localizarii exacte, functionalitatii, temperaturii si greutatii produselor din frigidere, cabine si vitrine frigorifice.

Cu noua solutie Digital Media Signage, companiile pot comunica si isi pot gestiona media digitala pe display-urile pe care le detin, intr-un mod eficient, de la distanta, online si in timp real. Serviciul permite, de asemenea, o monitorizare imbunatatita a interesului clientilor si a implicarii acestora, pentru continutul de tip advertising afisat.

Supravegherea Video reprezinta un sistem ce functioneaza prin intermediul Vodafone cloud, pe o platforma securizata, ce integreaza optiuni video mobile si dezvoltate de terti. Serviciul permite control video virtualizat si integrat in orice moment, prin orice terminal, prin administrare online in timp real, precum si prin acces de la distanta.

Noul serviciu Managed Asset Tracking permite companiilor sa isi vizualizeze in timp real pozitionarea flotei, sa isi optimizeze vanzarile si traseele de distributie, precum si sa isi imbunatateasca nivelul consumului de combustibil. Pe langa componenta de de timp real, serviciul afiseaza si timpul estimat de sosire a vehiculelor.

P. S. Acesați www.vodafone.ro/m2m pentru (și mai multe) informații. :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.