27.04.2017

Smart platinum 7 apare pe 17 iunie în România

Vodafone lansează noul smartphone  de gamă Smart platinum 7 și marchează astfel un deceniu de producție de terminale mobile sub marcă proprie.

Smart platinum 7 este un terminal premium compatibil 4G+, care are include senzor de amprentă plasat pe spatele terminalului, ecran AMOLED 2K de 5,5” și difuzoare frontale stereo, procesor octa-core și 3 GB de RAM, memorie internă de 32 GB – dintre care 22 GB disponibili pentru utilizatori – care poate fi extinsă cu până la 128 GB, cu ajutorul unui card SD. Bateria de 3.000 mAh are o durată de viață de până la două zile și sistem Quick Charge 3.0, care încarcă 50% din baterie în numai 30 de minute.

Camera foto principală are 16 MP, focalizare automată „Phase-Detection” și latență zero la declanșare, iar cea frontală, 8 MP. Ambele camere foto sunt dotate cu flash. De asemenea, terminalul are un buton special pentru a fotografia și a lansa camera direct din modul sleep sau în timp ce ecranul este blocat, pentru ca utilizatorii să nu rateze momentele pe care doresc să le imortalizeze.

P. S. Smart platinum 7 va fi disponibil în România din 17 iunie 2016 la un preț începând de la 84 de euro, cu abonamentul Red 35 (detalii).

Smart Platinum 7

Despre autor: Bianca Ceică

Povestaș cu dor de ducă. Mică maestră de mari isprăvi 2.0 pe biancaceica.ro și pe cristianchinabirta.ro. :)

Flanco și CGS au încheiat un parteneriat

Dăruiește Ziua Ta via Galatom, tare faină campanie

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *