Dacă vrei să știi cât costă o prezență decentă a unui brand în social media, hai la cursul nostru. Dar vezi că early-birdul zboară repede, să știi :D

Smart platinum 7 apare pe 17 iunie în România

Vodafone lansează noul smartphone  de gamă Smart platinum 7 și marchează astfel un deceniu de producție de terminale mobile sub marcă proprie.

Smart platinum 7 este un terminal premium compatibil 4G+, care are include senzor de amprentă plasat pe spatele terminalului, ecran AMOLED 2K de 5,5” și difuzoare frontale stereo, procesor octa-core și 3 GB de RAM, memorie internă de 32 GB – dintre care 22 GB disponibili pentru utilizatori – care poate fi extinsă cu până la 128 GB, cu ajutorul unui card SD. Bateria de 3.000 mAh are o durată de viață de până la două zile și sistem Quick Charge 3.0, care încarcă 50% din baterie în numai 30 de minute.

Camera foto principală are 16 MP, focalizare automată „Phase-Detection” și latență zero la declanșare, iar cea frontală, 8 MP. Ambele camere foto sunt dotate cu flash. De asemenea, terminalul are un buton special pentru a fotografia și a lansa camera direct din modul sleep sau în timp ce ecranul este blocat, pentru ca utilizatorii să nu rateze momentele pe care doresc să le imortalizeze.

P. S. Smart platinum 7 va fi disponibil în România din 17 iunie 2016 la un preț începând de la 84 de euro, cu abonamentul Red 35 (detalii).

Smart Platinum 7

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.