Ca să înțelegi mai bine acest articol (nu neapărat că să îți placă mai mult :D), ar trebui să știi mai multe despre mine, așa că te invit să mă cunoști. Îți ia vreo 2 minute. Maximum!

Cu Ready Business Score poți să vezi cât de adaptată tehnologic este afacerea ta

Vodafone România lansează Ready Business Score, un instrument inovator prin care companiile pot să-și evalueze eficiența afacerilor în comparație cu competitorii, precum și gradul de adaptare la noile tendințe tehnologice.

Companiile pot completa chestionarul online accesibil la ready.vodafone.ro, pentru a obține o analiză personalizată a afacerii, bazată pe nevoile sale pentru a-și crește eficiența. Această analiză personalizată este însoțită de un raport detaliat ce conține recomandări de soluții din trei arii importante pentru orice afacere: agilitate operațională, conectarea angajaților și interacțiunea cu clienții.

captura-raport-ready-businessDe asemenea, prin intermediul ready.vodafone.ro, companiile au la dispoziție Ready Business Score la nivel național, platforma urmând să fie completată cu studii de caz și informații despre tendințele din diverse industrii, precum și Ready Business Score la nivel de industrie.

„Lansăm, în premieră pentru piața telecom din România, un instrument inovator pentru cele peste 660.000 de companii active în toată țara. Ready Business Score ne permite să le oferim clienților noștri informații valoroase despre business-ul lor și soluții personalizate pentru a deveni mai eficienți și pentru a se putea adapta rapid la o piață în continuă schimbare, cu ajutorul mobilității și al soluțiilor digitale”, a declarat Valeriu Nistor, Director Enterprise Business Unit, Vodafone România.

Ready Business Score este cea mai nouă componentă a platformei de comunicare Ready Business, lansate de Vodafone România în 2014. Noul instrument pentru companii este promovat printr-o campanie de comunicare ce se desfășoară în mediile TV, radio, online, OOH și print. Campania este construită cu ajutorul unor testimoniale realizate cu clienți ai Vodafone România care au implementat diverse soluții de telecomunicații ce le-au permis să fie în pas cu mediul de business dinamic în care activează.

Oferta Vodafone România de servicii dedicate companiilor se adresează atât firmelor mici și mijlocii, cât și corporațiilor, și include soluții individuale de voce mobilă, voce fixă și internet, precum și soluții integrate şi servicii Machine to Machine. Recent, Vodafone a lansat și programul „Rezolvi din prima”, care pune la dispoziţia clienților un consultant dedicat care poate fi contactat direct pentru orice fel de solicitare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.