Samsung se pregătește să lanseze pe 1 iulie prima galerie de artă digitală din țară: SUHD

Se numește Galeria de Artă SUHD și mi se pare o modalitate total ingenioasă din partea celor de la Samsung România de a promova televizoarele SUHD prin intermediul unei galerii de acest fel. Ca să nu mai zic că e prima din țară:

Prin acest demers, Samsung își propune să aducă arta digitală mai aproape de pasionații de artă, demonstrându-le că aceasta își poate găsi locul chiar în locuința lor. Publicul este invitat să selecteze operele propuse de către ambasadorii campaniei: Janina Nectara, Maurice Munteanu, Cristina Bazavan și Sânziana Pop și de curatorii Galeriei Artmark.

Arta digitală poate fi exprimată în cel mai mic detaliu prin intermediul televizoarelor Samsung SUHD, definite atât printr-un design minimalist, cât și printr-o tehnologie avansată care asigură un contrast puternic, o luminozitate sporită, culori și detalii mai intense. Tehnologia nano-cristal a televizoarelor SUHD permite transmiterea unei game variate a culorilor, redând cea mai pură imagine și cea mai eficientă luminozitate disponibilă în prezent. Această tehnologie le oferă telespectatorilor cu până la de 64 de ori mai multe nuanțe ale culorilor decât televizoarele UHD obișnuite. Tehnologia de redare SUHD analizează automat nivelul de luminozitate a imaginilor pentru a reduce consumul de energie, afișând un contrast excelent și luminozitate de până la 2,5 ori mai bună decât a televizoarelor obișnuite.

Janina Nectara, Maurice Munteanu, Cristina Bazavan și Sânziana Pop, împreună cu doi specialiști Artmark, Ioana Ciocan și Mihai Zgondoiu, au fost provocați să descopere artiști digitali talentați din România. În cadrul seminarului interactiv susținut de specialiștii Artmark, cei patru ambasadori au avut ocazia să învețe care sunt lucrurile care definesc și valorifică o creație digitală. Astfel, ei au avut parte de o introducere în lumea artei, iar misiunea lor a fost de a descoperi 12 artiști digitali care să își dorească să își expună creațiile proprii pe gama de top Samung.

Patru dintre artiștii selectați în urma acestui proces vor deveni pionieri, având ocazia de a-și expune lucrările în cadrul Galeriei de artă SUHD. Aceștia vor fi selectați de specialiștii Artmark împreună cu publicul, prin votare pe site-ul campaniei.

Galeria de artă SUHD va reuni pe 1 iulie, în cadrul vernisajului, la Galeriile Artmark, București, pasionații de tehnologie, dar și iubitorii de frumos.

unnamed (18)

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

Abonarea este aproape gata!

Mai trebuie doar să îți confirmi adresa de email.

Pentru a completa procesul de abonare te rog să accesezi link-ul din emailul de confirmare pe care l-ai primit.

A apărut o eroare.

Te rog să reîncerci mai târziu.

Dacă problema presistă, te rog să îmi scrii.