Dacă vrei să știi cât costă o prezență decentă a unui brand în social media, hai la cursul nostru. Dar vezi că early-birdul zboară repede, să știi :D

Intrare liberă la Târgul de Jucării de la Teatrul Masca

Am scris de mai multe ori aici pe blog despre Târgul de Jucării organizat de Teatrul Masca. Și am și fost la mai multe ediții. Așa că știu ce vă recomand :) Merită să îi duceții pe piticii voștri să îi vedeți în ipostaza de negustori. Și să îi vedeți cum intră în joaca asta serioasă, în care își pun preț pe jucăriile pe care le pun în vânzare, cum negociază și cum se bucură când vând câte o jucărie. Este, parol, o experiență maximă!

Ne vedem acolo, deci :)

Cea de-a XVI-a ediție a Târgului de Jucării organizat de Teatrul Masca se va desfășura duminică, 20 septembrie, între orele 11.30-14.00 în amfiteatrul din Bdul. Uverturii nr. 70 (cartier Militari).

Evenimentul va lua forma unui joc iar cei mici vor trebui să obțină o autorizație, să-și promoveze jucăriile folosite și cărțile, pentru ca apoi să le poată vinde sau schimba, asistați în permanență de actori. Astfel, ei vor deprinde arta negocierii și vor acumula cunoștințe despre comerț și regulile sale.

Participarea la eveniment este liberă.

Sursa: Teatrul Masca

Sursa: Teatrul Masca

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.