Dacă vrei să știi cât costă o prezență decentă a unui brand în social media, hai la cursul nostru. Dar vezi că early-birdul zboară repede, să știi :D

Cum prestează cultura în social media?

Dacă mă luați repede și mă întrebați care este instituția culturală care se mișcă cel mai bine în social media, v-aș răspunde imediat: Teatrul Masca. Și nu e vorba de nuș ce studii și analize făcute, ci doar de feelingul meu personal. Pentru că da, e adevărat, cei de la Masca se mișcă foarte bine pe blog, pe twitter și pe facebook. Adică interacționeză cu oamenii, nu folosesc doar aceste noi media pentru a transmite mesajele lor și atât. Ei răspund, ei vorbesc, ei comunică bidirecțional. Plus că au idei foarte faine :)

Una din aceste idei este asta. Adică dacă ești elev și te duci și arăți că ai media de minimum 9,50 primești bilete gratuit la spectacole :) Am putea spune că nu e mare șmecherie (din punct de vedere financiar, al efortului organizatoric sau al altor resurse), dar eu unul cred că cea mai mare șmecherie (ca să păstrez terminologia inițială) este că cei de la Masca se gândesc să facă așa ceva, să iasă din rutina cu care, din păcate, ne lovesc cele mai multe instituții culturale. Pentru că a face lucrurile altfel (și bine) este, după umila mea părere, decisiv, mai ales în domeniul cultural.

Ocazie cu care vă întreb ce alte instituții culturale știți voi că se mișcă mai cu talent prin social media. Să facem, cum ar veni, un fel de recensământ 2.0. Și să le urmărim și noi, că aia e ideea :)

4 comentarii la “Cum prestează cultura în social media?

  1. Masca Reply

    Multumim mult. Si multumim si pentru ca oamenii din online ne sustin, ne incurajeaza si, de multe ori, chiar ne rasfata!

  2. Ce am mai citit pe net | Chinezu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.