Cum prestează cultura în social media?

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Dacă mă luați repede și mă întrebați care este instituția culturală care se mișcă cel mai bine în social media, v-aș răspunde imediat: Teatrul Masca. Și nu e vorba de nuș ce studii și analize făcute, ci doar de feelingul meu personal. Pentru că da, e adevărat, cei de la Masca se mișcă foarte bine pe blog, pe twitter și pe facebook. Adică interacționeză cu oamenii, nu folosesc doar aceste noi media pentru a transmite mesajele lor și atât. Ei răspund, ei vorbesc, ei comunică bidirecțional. Plus că au idei foarte faine :)

Una din aceste idei este asta. Adică dacă ești elev și te duci și arăți că ai media de minimum 9,50 primești bilete gratuit la spectacole :) Am putea spune că nu e mare șmecherie (din punct de vedere financiar, al efortului organizatoric sau al altor resurse), dar eu unul cred că cea mai mare șmecherie (ca să păstrez terminologia inițială) este că cei de la Masca se gândesc să facă așa ceva, să iasă din rutina cu care, din păcate, ne lovesc cele mai multe instituții culturale. Pentru că a face lucrurile altfel (și bine) este, după umila mea părere, decisiv, mai ales în domeniul cultural.

Ocazie cu care vă întreb ce alte instituții culturale știți voi că se mișcă mai cu talent prin social media. Să facem, cum ar veni, un fel de recensământ 2.0. Și să le urmărim și noi, că aia e ideea :)

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

4 thoughts on “Cum prestează cultura în social media?”

  1. Pingback: Vă invităm la Teatru! « Foto Jurnal Masca

  2. Pingback: Ce am mai citit pe net | Chinezu

  3. Pingback: Încă o dată, felicitări Teatrul Masca « Republica Culturală Chineză

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)