Dragilor de la Teatrul Masca, Mara m-a rugat sa va multumesc

Am fost ieri, la invitatia (chiar insistentele, dar cine le mai numara :D) lui Claudiu Ciobanu la excelentul eveniment organizat de Teatrul Masca. Adica au adunat o gramada de copii, le-au dat oua si vopsele si a inceput nebunia…

Copiii s-au simtit excelent, fiind niste artisti de-a dreptul impresionanti. Iar despre noi, cei mari, ce sa mai zic? Asa cum se intampla mereu, atunci cand aia mici se simt bine, noi radiem masiv :D

Mara mea cea minunata a pictat doua oua, unul de lemn si unul de ala adevarat. Unul din ele s-a spart :)), dar tot l-am adus acasa ca sa se mandreasca in fata Adinei si a lui Alex cu talentul ei. Ne-a alungat ploaia la un moment dat, dar Mara mea cea minunata m-a intrebat apoi “tati, cand mai mergem?” :)

Felicitari Teatrul Masca si multumesc inca o data Claudiu pentru ca m-ati smuls din nebunia de zic cu zi si sa fac ceea ce orice parinte ar trebui sa faca in fiecare zi :)

M-a bucurat revederea cu @iyli, @LumeaMare, @alex_farca si @voiculesti.

6 comentarii la “Dragilor de la Teatrul Masca, Mara m-a rugat sa va multumesc

 1. A.Dragos Reply

  Ce frumos ! :) Sa inteleg ca si-au inceput Pastele foarte frumos toti copii, alaturi de voi, parintii ! :)

 2. Claudiu Ciobanu Reply

  Multumesc ca ati venit si ca v-ati simtit bine :)

 3. Alle Reply

  Dumnezeuleeee, ce fiica draguta aiiiiiii

 4. gabi Reply

  Sa mergesti la piesa “Sluga la doi stapani” la Masca…o sa ramaneti mai mult decat incantati si impresionati de tinerii actori :)

 5. iYli Reply

  A fost o intreaga nebunie acolo. :))

 6. teatrul masca Reply

  Daca Mara a fost incantata, asta este cel mai important. Intr-adevar 3 dintre cele mai dragi proiecte ale noastre au ca scop exact ce ai simtit tu: in nebunia pe care o traim cu totii zi de zi, copiilor le place sa stim ca le suntem alaturi, ca ne facem timp pentru ei, ca ii sustinem in demersurile lor de a fi ei insisi. Ori asta se intampla la Iepurasul la Masca, atunci cand vegheati discret de parinti sau bunici simt ca se pot manifesta in voie, simt ca sunt importanti si, mai ales, capata constiiinta ca pot!
  Va asteptam la Targul de Jucarii, despre care nu are sens sa iti mai povestim pentru ca sunteti deja in tema (partea masculina a familiei!) cu ce se intampla acolo. Si evident, cand va verni iarna (!), va asteptam la Impodobirrea bradului, copii si parinti, sa agatam globuri in brazi si sa cantam impreuna colinde. Dar pana atunci mai este mult si, ca sa nu o mai lungim, va uram un Paste fericit, Marei, lui Alecu, Adinei si tie.
  PS
  Si noi ii multumim lui Claudiu Ciobanu, pt ca a crezut de la inceput in proiectul nostru, aflat deja la a 4-a editie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.