Până duminică ne mai poți convinge să te luăm cu noi în Londra!

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

A dreaqu pielea pe Make ăsta al nostru… Cum a știut el să mă convingă… Și să prelungim termenul până la care ne mai puteți convinge să vă luăm cu noi în Londra… :D Bine, e drept că ieri m-ați întrebat mai mulți dacă nu putem să mai avem puțintică răbdare și ați băgat-o pe aia cu ”randarea durează” :)) Bine că vă pricepeți voi, măh!

Așa că, după cum puteți vedea în clipul de mai jos, treacă de la mine, am prelungit termenul. Până duminică, 13 septembrie, ora 23.59 și nici o secundă în plus!

Și o recapitulare necesară, zic.

Partenerii de la Bere Stejar vă oferă această extraordinară oportunitate. Și nu vorbim aici doar despre prezența în tribuna uneia dintre cele mai frumoase arene din Europa, Wembley, ci de un weekend întreg la Londra, în perioada 26-28 septembrie, cu transport, cazare (2 nopți) și masă asigurate de Stejar. Bref, o ocazie cu care nu știu când o să vă mai întâlniți!

Sunt puse la bătaie 4 astfel de premii, deci șansele să câștigați sunt mult mai mari decât ați putea crede la prima vedere :D

Ce trebuie să faceți pentru a fi alături de noi în Londra:

– să simțiți, în primul rând, că vreți să faceți asta, să vă bucurați de rugby :)

– să vă filmați în timp ce ne aratăți ce sunteți dispuși să faceți pentru a susține Stejarii în meciul cu Irlanda (tradus: să vă arătați dragostea pentru rugby!)

– să încărcați filmul pe YouTube

– să puneți linkul de pe YouTube în comentariu mai jos, aici pe blog, ca să fim siguri că îl putem vedeam și că intrați în concurs

– să aveți răbdare până pe 14 septembrie, când juriul format din subsemnatul, Marius Matache și un reprezentant al Club16 o să decidă cine sunt cei care o să vină cu noi în Londra.

Logo Stejar - Articol 1

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

4 thoughts on “Până duminică ne mai poți convinge să te luăm cu noi în Londra!”

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)