Aceștia sunt fericiții care vin cu noi în Londra, pe Wembley, la România – Irlanda

A fost greu, stimabililor, foarte greu să alegem dintre toți cei care au încărcat filmulețe, răspunzând provocării mele, a lui Make și a celor de la Club 16. Explicăm în clipul de mai jos de ce a fost greu. Din fericire, cei de la Bere Stejar ne-au făcut o super plăcută surpriză și, în loc de alegem 4 câștigători, ne-au mai acordat două premii, așa că vorbim despre 6 suporteri care o să vină cu noi la Londra, pe Wembley, la meciul România – Irlanda :)

Aveți mai jos filmulețul în care anunțăm câștigătorii. #HaiRomania #Stejar4Stejarii

Ehe, greu a fost… Pentru că de fiecare dată când jurizez ceva, sunt foarte atent la coraconul celor care au intrat în competiție. Pentru că știu că fiecare dintre ei a pus mult suflet în ceea ce a făcut și că așteptă cu multă speranță rezultatul. Și, de fiecare dată, cei care nu au câștigat sunt dezamăgiți. Doar că, vedeți voi, așa este în orice competiție: cineva trebuie să câștige :) Jurizarea pentru concursul Bere Stejar a fost specială pentru noi. Adică pentru mine, Marius Matache și Horia Ungur. După multe runde de consultări și, pe alocuri, negocieri, am decis cine sunt cei 6 suporteri care ne vor însoți în Londra, pe Wembley, la meciul România – Irlanda. Cu mențiunea că, spre marea noastră bucurie, cei de la Stejar au apreciat atât de mult sufletul pe care participanții l-au pus în filmulețele pe care le-au făcut încât avem 6 câștigători, nu doar 4, cum era anunțat inițial.Am anunțat numele câștigătorilor în acest film. #HaiRomania #Stejar4Stejarii

Posted by Cristian China Birta on Wednesday, 16 September 2015

5 comentarii la “Aceștia sunt fericiții care vin cu noi în Londra, pe Wembley, la România – Irlanda

 1. francisc Reply

  Felicitări câștigătorilor! Să vă prind că nu faceți poze și filmulețe de pe stadion și din oraș…

 2. francisc Reply

  Ăăăăă… cum vedem și noi filmulețele câștigătoare? Nu de alta, însă din cele 6 nume, am găsit doar doi cu filmulețe la articol.
  Mulțumesc!

  • Cristian China-Birta Reply

   Toate filmele participante sunt de gasit in comentarii la cele trei bloguri care au participat la campanie. Dacă vrei, special pentru tine, pot face efortul să pun toate filmele câștigătoare acilea. Dar dai o bere :))

   • francisc Reply

    Au fost 3 bloguri participante la campanie? Ei, asta n-am mai știut. Dau o bere, zi când și unde. :)
    Dar noi suntem oameni de O bere sau de 2-3 ?

 3. Eduard Reply

  Felicitari castigatorilor! Asteptam impresiile!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.