Salut cu mare drag ediția specială Bere Stejar dedicată echipei naționale de rugby!

Dragilor,

Din start se cuvine să îmi cer iertare. Pentru că, deși am debutat furtunos cu aventurile mele din Anglia, m-am lăsat prins în acest splendid oraș care este Londra și în toate cele care mi s-au întâmplat acolo și am fost cam leneș cu scrisul. Motiv pentru care, vă rog iertați un blogger bătrân :) Cu promisiunea că o să recuperez zilele astea, când o să vă povestesc ce am făcut pe acolo, ce am văzut, ce am simțit, alea, alea.

StejarIIÎn cadrul acestui – hai să îi zic așa – jurnal (mai mult pentru ce urmează să scriu decât pentru ce am scris deja :D), simt imperios nevoia să bag (cu mare, mare drag!) știrea despre ediția specială a dozei de bere Stejar, sub deviza „Niciun Mondial Acasă!”. O ediție limitată pentru, desigur, suporterii de esență tare. Ia uitați ce frumos arată doza de Stejar dedicată echipei naționale de rugby a României :)

Unii dintre voi vă aduceți aminte de oportunitatea extraordinară pe care Stejar a oferit-o unor suporteri români de a vedea live, pe Wembley, meciul dintre România și Irlanda. Am pierdut meciul de ieri cu 44-10. Dar a fost frumos Foarte frumos. Am marcat un eseu (ceea ce, între noi fie vorba, era un obiectiv al nostru, al suporterilor, căci Irlanda este o super super echipă), un public grozav (s-a stabilit un record de spectatori pe Wembley cu această ocazie!), a fost o experiență extraordinară.

Ce s-a întâmplat fain la cele două meciuri ale României de până acum (am jucat și cu Franța, pe Olympic Arena; am pierdut și acel meci, dar ce frumos a fost ca experiență de suporter…) a fost că, împreună cu musiu Make, am făcut niște schimburi culturalo-beristice cu suporteri străini. Ocazie cu care, desigur, le-a oferit și niște bere Stejar :)) După cum puteți vedea în filmările de mai jos :)

Vă las cu un film pe care l-am făcut la întâlnirea suporterilor români (cei mai mulți din Club 16) de dinaintea meciului cu Franța. Un moment care o să ne rămână în amintire :)

4 comentarii la “Salut cu mare drag ediția specială Bere Stejar dedicată echipei naționale de rugby!

  1. vali crintea Reply

    a fost pe wembley o atmosferă cum as vrea sa traiasca orice iubitor de sport !

  2. tatiana crisan Reply

    Buna berea STEJAR

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.