23.07.2017

Salut cu mare drag ediția specială Bere Stejar dedicată echipei naționale de rugby!

Dragilor,

Din start se cuvine să îmi cer iertare. Pentru că, deși am debutat furtunos cu aventurile mele din Anglia, m-am lăsat prins în acest splendid oraș care este Londra și în toate cele care mi s-au întâmplat acolo și am fost cam leneș cu scrisul. Motiv pentru care, vă rog iertați un blogger bătrân :) Cu promisiunea că o să recuperez zilele astea, când o să vă povestesc ce am făcut pe acolo, ce am văzut, ce am simțit, alea, alea.

StejarIIÎn cadrul acestui – hai să îi zic așa – jurnal (mai mult pentru ce urmează să scriu decât pentru ce am scris deja :D), simt imperios nevoia să bag (cu mare, mare drag!) știrea despre ediția specială a dozei de bere Stejar, sub deviza „Niciun Mondial Acasă!”. O ediție limitată pentru, desigur, suporterii de esență tare. Ia uitați ce frumos arată doza de Stejar dedicată echipei naționale de rugby a României :)

Unii dintre voi vă aduceți aminte de oportunitatea extraordinară pe care Stejar a oferit-o unor suporteri români de a vedea live, pe Wembley, meciul dintre România și Irlanda. Am pierdut meciul de ieri cu 44-10. Dar a fost frumos Foarte frumos. Am marcat un eseu (ceea ce, între noi fie vorba, era un obiectiv al nostru, al suporterilor, căci Irlanda este o super super echipă), un public grozav (s-a stabilit un record de spectatori pe Wembley cu această ocazie!), a fost o experiență extraordinară.

Ce s-a întâmplat fain la cele două meciuri ale României de până acum (am jucat și cu Franța, pe Olympic Arena; am pierdut și acel meci, dar ce frumos a fost ca experiență de suporter…) a fost că, împreună cu musiu Make, am făcut niște schimburi culturalo-beristice cu suporteri străini. Ocazie cu care, desigur, le-a oferit și niște bere Stejar :)) După cum puteți vedea în filmările de mai jos :)

Vă las cu un film pe care l-am făcut la întâlnirea suporterilor români (cei mai mulți din Club 16) de dinaintea meciului cu Franța. Un moment care o să ne rămână în amintire :)

Despre autor: Cristian China-Birta

Blogger din 2007. Toamna :)) Antreprenor din 2009. Mândru membru al Kooperativa 2.0.

Încă vă mai puteți înscrie la cursul meu despre branding din cadrul #ScoalaFlanco

Fundația Olimpică Română oferă cursuri gratuite de tenis pentru 24 de copii

4 comentarii

 1. marți, 29 septembrie 2015, 11:14

  […] în Anglia pentru a-i susține de la fața locului pe Stejari, Cristian China Birta și Marius Matache au reușit, de asemenea, performanța de a recruta și câțiva fani străini […]

  Răspunde
 2. marți, 29 septembrie 2015, 18:39

  a fost pe wembley o atmosferă cum as vrea sa traiasca orice iubitor de sport !

  Răspunde
 3. tatiana crisan
  miercuri, 30 septembrie 2015, 00:59

  Buna berea STEJAR

  Răspunde
 4. miercuri, 30 septembrie 2015, 12:21

  […] Irlanda (șase dintre ei deciși prin concursul organizat pe blogurile noastre și la care eu și Cristi am fost jurați) au lansat o ediție limitată a dozei de Stejar dedicată naționalei de rugby a […]

  Răspunde

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *