#CeVrăjiMaiFacBloggerii Alexandra Blaș o arde cu 1 an de Londra

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

În urmă cu un an și un pic, atunci când Alexandra Blaș ne-a spus că pleacă în Londra, m-am simțit un pic trist. Pentru că Alexandra are darul acela rar întâlnit de a se face plăcută de oricine. Alexandra râde mult, din orice, cu oricine. Alexandra știe să se bucure de viață, oricât de multe piedici i se ivesc în cale.

Am citit ce a scris Alexandra la 1 an de Londra. Și m-am emoționat. Și m-am bucurat foarte tare pentru ea că face ce îi place și că îi place ce face. Într-un oraș pe care, așa cum spune ea, ”îl iubesc și care, la rândul lui, îmi arată că mă iubește”.

alexandra blas londra

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)