Loredana Groza va cânta imnul Mega Mall cu 29 de copii

Nu știu ce ați făcut voi în ultima perioadă, dar micuții din imagine au participat zilele trecute la audiții pentru a cânta cu Loredana Groza imnul Mega Mall. Și nu a fost deloc ușor pentru că s-au luptat cu 300 de participanți, dintre care Loredanei i-a revenit misiunea dificilă de a alege doar 12:

„Decizia de a alege doar 12 câștigători, așa cum plănuiam, a fost imposibilă. Am văzut și ascultat sute de copii talentați, așa că am ales să mergem mai departe cu 29 dintre ei. Abia aștept să îi reîntâlnesc pe norocoșii câștigători și să împart scena cu ei. O să facem un show de zile mari la Mega Mall!” a declarat Loredana Groza.

Pe lângă ocazia de a împărți scena cu celebra artistă, câștigătorii au fost premiați și cu workshop-uri gratuite la Atelierul de Voce și Muzică condus de Loredana.

unnamed (1)

Pe 21 iunie, Loredana va susține spectacolul de lansare a imnului Mega Mall alături de copiii câștigători ai competiției de voci și de micuții bucureșteni. Spectacolul va avea acces gratuit și va fi susținut în zona de food court, la etajul 2 din Mega Mall.

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

4900 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)