Loredana va purta la viitorul spectacol un costum creat de studenții din Cluj

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro.

Loredana a lansat o provocare inedită studenților Universității de Arte si Design din Cluj (dupa proiectia filmului sau documentar “Never Ending Story”, la cea de 15-a editie TIFF, in sectiunea TIFFashion): să creeze un costum pe care ea îl va purta la următorul spectacol.

Intr-un workshop via Skype la finalul proiectiei documentarului, Loredana a laudat scoala de design de la Cluj, marturisind ca urmareste indeaproape ce se intampla in designul de fashion in Romania si a raspuns intrebarilor studentilor explicand diferenta dintre un costum de show si unul de televiziune, cat de important este ca un costum de show sa fie imbracat- dezbracat repede, dar si provocarile creative prin care trece echipa sa pentru a aduce ceva nou de fiecare data si in partea de costum “care este o poveste in sine, parte din show”.

Cât despre „Never Ending Story”, acesta prezinta culisele unuia dintre cele mai mari show-uri realizate de Loredana, “Dragoste” si este o lectie – jurnal pentru toti cei care vor sa produca spectacole de asemenea amploare. Filmul contine momente care amintesc de regulile si disciplina din pit-stop-urile de la Formula 1, cand Loredana isi schimba costumatiile ajutata de echipa sa, in mai putin de un minut.

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

4900 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)