De Ziua Bărbatului în România, Mega Mall îți dă un premiu cu adrenalină :D

Ziua Bărbatului pică pe 19 noiembrie. Este o zi oficială, așa că, domnilor, vă rog să vă pregătiți de sărbătoare! Iar dumneavoastră, doamnelor, să aveți puțintică răbdare și și mai multă înțelegere pentru domni în aceea zi pentru că, nu-i așa, în înțelepciuna dumneavoastră știți că, de fapt, domnii dumneavoastră sunt doar niște băieți mai mari, cu niște titluri pe cartea de vizită, dar tot băieți. Și băieții au nevoie din când în când să se joace :D

Domnilor, nu că ați avea nevoie de multe motive să vă sărbătoriți, vă știu io, dar cu ocazia asta ia să vă raportez ce vă recomand să faceți ca să vă oferiți singuri un cadou fain și plin de adrenalină! Căci Ziua Bărbatului merită sărbătorită cu pedala de accelerație la maximum, dacă înțelegeți ce vreau să zic :)

Care este premiul cu adrenalină de Ziua Bărbatului

Bărbații care ajung în Mega Mall pe 19 noiembrie de Ziua Bărbatului și fac cumpărături în oricare dintre magazinele centrului comercial, pot intra în cursa pentru o experiență de mare angajament la Academia Titi Aur.

ziua-barbatuluiDe ce zic asta? Pentru că am avut ocazia să particip la o demonstrație în cadrul Academiei și pot să vă spun că mi-a schimbat fundamental modul în care conduc mașina. Pentru că, o să vedeți, felul în care ți se explică și ți se arată (la propriu) ce înseamnă să uiți pentru o clipă că te afli la volanul unui ”obuz” te schimbă. Te face să te gândești de două ori înainte de a mai vrea să fii ”ficior” la volan. Te responsabilizează.

Bărbatul care o să câștige acest foarte fain premiu de Ziua Bărbatului, o să poată să își ia cu el pe circuit doi prieteni. Iar experiența auto va fi completă, vă garantez: simulator de răsturnare, simulator de impact, conducerea mașinii cu două volane, conducerea mașinii cu roți libere, mers cu mașina pe două roți (însoțiți de unul dintre instructorii academiei, desigur), pilotaj de 8 ture cu instructor în dreapta cu Renault Megane GT și pilotaj de 8 ture cu instructor în dreapta cu Audi RS4. Adică mega-fun dar și mega-învățături de tras din experiența asta!

Pentru a se înscrie în concurs, domnii trebuie să prezinte un bon de cumpăraturi din data de 19 noiembrie la biroul Info Desk din Mega Mall, iar câștigătorul va fi ales prin tragere la sorți pe 21 noiembrie.

Menționez că această Academie, pe care v-o recomand cu mare spirit de răspundere (serios, o să vedeți, o să exclamați un mare ”uoauuu”, când o să faceți testele de acolo), este o organizație fondată de pilotul român de raliuri Titi Aur, ce reunește Școala de Conducere Defensivă și Pilotaj, un Autodrom și un Centru de Cercetare și Dezvoltare.

Ce mai poți face la Mega Mall de Ziua Bărbatului

Dacă tot sunteți în Mega Mall și e și Ziua Bărbatului, ia uitați cu ce oferte sunteți ”loviți” întru sărbătorire :)) 4F, Benvenuti, Bulgarini, Colin’s, Ecco, Escudo, OJO Sunglasses, Pepper și Steilman au pregătit discounturi atrăgătoare pentru orice achiziție făcută. De asemenea, DM ofera 20% discount pentru produsele bărbătești până la ora 14:00, iar JPB a pregătit cadouri surpriză. Dacă sunteți amatori, primiți și o porție mare Souvlaki la preț de porție mică și o doză de Coca Cola din partea Spartan.

reduceri-ziua-barbatului-mega-mall1

Vă las cu un film despre ce o să se întâmple pe circuit și cu un corespunzător ”la mulți ani” în avans de Ziua Bărbatului!

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

Abonarea este aproape gata!

Mai trebuie doar să îți confirmi adresa de email.

Pentru a completa procesul de abonare te rog să accesezi link-ul din emailul de confirmare pe care l-ai primit.

A apărut o eroare.

Te rog să reîncerci mai târziu.

Dacă problema presistă, te rog să îmi scrii.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

Abonarea este aproape gata!

Mai trebuie doar să îți confirmi adresa de email.

Pentru a completa procesul de abonare te rog să accesezi link-ul din emailul de confirmare pe care l-ai primit.

A apărut o eroare.

Te rog să reîncerci mai târziu.

Dacă problema presistă, te rog să îmi scrii.