Ar trebui să știți! Aveți DREPTUL LEGAL să primiți mașină la schimb dacă sunteți implicat într-un accident auto și nu este vina voastră.

Programul turneului Sentimente al Loredanei plus noul clip ”Ziua de azi”

Loredana a anuntat ca adauga trei noi orase in turneul sau national, Sentimente: Cluj (20 martie), Oradea (21 martie), Timisoara (22 martie).

Turneul national Sentimente va prezenta publicului din tara super productia pe care Loredana a lansat-o in toamna la Bucuresti, un spectacol cu o desfasurare impresionanta de forte care parcurge marile sale hituri, include peste 10 look-uri speciale ale artistei, zeci de oameni implicati in productie.

Spectatorii turneului national Sentimente vor putea cumpara cartea Sentimente de la standuri speciale, la fiecare sala de spectacol. Cartea Sentimente este o colectie unica de amintiri ale prietenilor si familiei Loredanei despre primii sai ani de cariera.

Loredana se afla in acest moment in fata unui maraton muzical care face, la propriu, ocolul pamantului intrucat la sfarsitul acestei saptamani canta la The Alice Bar in Londra, apoi concerteaza in Mexic pentru ca pe 1 Martie sa inceapa turneul national la Craiova.

Iata orasele din turneul national Sentimente:

1 martie – Craiova – Sala Polivalenta

2 martie – Ramnicu Valcea – Sala Sporturilor “Traian”

3 martie – Pitesti – Casa de Cultura a Sindicatelor

6 martie – Brasov – Teatrul “Sica Alexandrescu”

7 martie – Iasi – Teatrul National “Vasile Alecsandri”

8 martie – Bacau – Teatrul de Vara “Radu Beligan”

13 martie – Constanta – Casa de Cultura a Sindicatelor

14 martie – Galati – Casa de Cultura a Sindicatelor

15 martie – Buzau – Sala Sporturilor “Romeo Iamandi”

16 martie – Ploiesti – Casa de Cultura a Sindicatelor

20 martie – Cluj – Opera Nationala Romana

21 martie – Oradea – Casa de cultura a sindicatelor

22 martie – Timisoara – Filarmonica Banatul

Scrisa in studiourile DeMoga Music si inregistrata cu participarea exceptionala a Filarmonicii Paul Constantinescu din Ploiesti, piesa ”Ziua de azi” e lansata cu un videoclip senzational realizat de Les Ateliers Nomand in care look-urile spectaculoase ale Loredanei se impletesc cu tehnologia de ultima ora – Captura point Cloud/ proiectie directa pe personaj, retroproiectie, proiectie pe voaluri de matase, dar si lumini DMX sincronizate cu sunetul.

Realizat in Centrul Cinetic din Bucuresti, videoclipul este o metafora a lumilor pe care ni le construim pana la esenta personalitatii noastre si si-a propus a fi un maraton al utilizarii tehnologiei de ultima ora, in timp real, fara efecte in post productie, tocmai pentru a sublinia importanta clipei prezentului chiar si in latura mai putin cunoscuta de spectatori.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sau comentează direct cu contul tău de Facebook: