Se caută copii între 6 și 16 ani ca să cânte imnul Mega Mall cu Loredana :D

Pe mine mă știți deja: dacă văd o informație care cred că s-ar putea să vă coafeze, vă lovesc. Căci, zic, nu mi-aș putea ierta niciodată eroare de a nu vă fi anunțat… :D

Mega Mall lansează o competiție de voci pentru crearea imnului Mega Mall. Competiția, dedicată copiilor cu vârste între 6 și 16 ani, va avea loc în perioada 22 mai – 14 iunie, iar câștigătorii vor înregistra imnul alături de Loredana Groza și vor primi workshop-uri gratuite la Atelierul de Voce și Muzică al artistei.

Părinții își pot înscrie copiii fie pe site-ul www.megamallbucuresti.com, în perioada 22-28 mai, fie în spațiul de karaoke amenajat la etajul 1 din Mega Mall, în weekend-ul 23-24 mai. După înscrieri, va urma perioada de preselecții, ce vor avea loc în weekend-urile 30-31 mai, 6-7 iunie și 13-14 iunie 2015. Copiii își vor demonstra talentul în fața unui juriu format din reprezentanți ai Atelierului de Voce și Muzică al Loredanei Groza. În urma preselecțiilor, juriul va alege câte un câștigător din fiecare categorie de vârstă: 6-8 ani, 9-11 ani și 12-16 ani.

Alți nouă participanți vor fi selectați pentru a face parte din corul care va însoți vocile principale ce vor înregistra imnul. De asemenea, toți cei 12 finaliști vor avea parte de surprize și cadouri din partea magazinelor din cadrul Mega Mall.

Imnul va fi lansat printr-un concert live, care va avea loc pe 21 iunie 2014, în cadrul Mega Mall, unde câștigătorii vor avea șansa de a urca pe scenă alături de Loredana Groza și de a filma împreună cu ea videoclipul melodiei.

image001

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

4900 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)