Amintiri din prima zi de școală. Și cum poți contribui tu la alte amintiri :)

Stimabilii de la Mega Mall m-au luat la întrebări. Despre prima zi de școală. Și despre copilărie. Cumva, iar m-am scufundat în butoiul cu melancolie când am vorbit despre acele vremuri… Puteți să citiți interviul integral aici. Nu e lung, adică nu vă stricați weekendul sau ceva :))

Eu vreau să vă spun, în acest context, despre campania ”Respect Școala” derulată de cei de la Mega Mall, prin care puteți ajuta niște școlărei.

 

Iată trei pași simpli prin care îi poți ajuta pe școlăreii care au nevoie de tine:

  1. Scotocește prin albumele tale de colecție o poză din primii ani de școală: fie că purtai uniformă, țineai emoționat buchetul de flori pentru doamna învățătoare sau ai clasica postură serioasă în bancă, cu penarul pregătit în față.
  2. Pozeaz-o sau scaneaz-o și încarcă fotografia în galeria celor care respectă școala! Nu trebuie decât să îți adaugi numele, anul în care a fost făcută poza și să scrii mesajul tău de respect!
  3. Iar pentru fiecare poză „vintage” urcată în galeria nostalgică, Mega Mall donează un caiet copiilor care au nevoie de ajutor la început de școală!

În plus, în timpul vizitelor tale la Mega Mall, poți face un alt lucru bun: ca să îi ajuți pe copiii nevoiași, poți dona ghiozdanele vechi ale micuților tăi la punctul de colectare de la nivelul 2, în Mega Mall, și te bucuri de un ghiozdan nou, la super preț.

Cristian-China-Birta-now-and-then-640x377 (1)

2 comentarii la “Amintiri din prima zi de școală. Și cum poți contribui tu la alte amintiri :)

  1. Natural Răspunde

    Ce soim simpatic :)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sau comentează direct cu contul tău de Facebook: