La resortul Phu Pha Nam din Loei, Thailanda, este într-un mare, mare fel

Dragilor,

Am ajuns în a treia etapă a expediției #PrinThailandaMea. După ce v-am povestit cum a fost în stațiunea litorală Hua Hin (cu o mică avanpremieră despre traficul de pe autostrăzile din Thailanda) și după ce v-am raportat cum am reușit să stau mai tot timpul ud în prima mea zi de Bangkok :)), acum vă povestesc despre întâlnirea cu Loei, o zonă din munții nordici ai Thailandei, care mi-a plăcut din prima, a fost un fel de dragoste la prima vedere (mno, sânge de moroșan, ce vreți? :D).

Am plecat de pe aeroportul din Bangkok cu o aeronavă NokAir (simpatic brand). Zborul a durat 1 oră și 15 minute și a fost foarte lejer. Deși eu am făcut o mică glumiță foto – vedeți mai jos – cu trei dintre cei care au pregătit avionul :)) Înainte de urcarea în autobuzul care să ne ducă la avion, am profitat de o reclamă de pe geamul autobuzului și am făcut un fel de selfie, stricat cu deosebit simț de răspundere de acești Lolek și Bolek ai expediției, adică Tudoran și Cristian Vasile :D Iar pe avion, desigur, selfiul corespunzător, cu mențiunea că Irina Popescu (căștigătorea concursului organizat de Băneasa Shopping City), din pricini de bilet câteva rânduri mai încolo, nu a apărut în poză.

Ajunși pe aeroportul din Loei (cam cât cel din Iași, pe sistem de comparație), divele Ana Morodan și Alina Gherghe și-au făcut apariția într-un setup deosebit, oferit de Cosmin Tudoran, spre ridicarea din sprânceană a celor prezenți :)) Eu am făcut cunoștință cu o mascotă, pe care am tratat-o extrem de serios. Și bine am făcut pentru că urma să aflu de la ghidul nostru că măștile astea sunt un fel de simbol al provinciei.

Ghidul nostru pentru cât stăm în Loei este Popi. Și este extrem de simpatică. Dar nu pe sistemul de caterincă pe care îl au mulți ghizi occidentali, ci pe un respect permanent pentru tine, turist, dar cu zâmbetul pe buze și cu o serviabilitate care – v-am mai spus – te cam stânjenește la început, dar dupa aia te obișnuiești, căci îți dai seama că așa este felul lor de a fi. V-o prezint pe Popi în filmul de mai jos. De fapt, se prezintă singură :)

Printre lucrurile pe care ni le-a spus Popi pe drumul de 1 oră și 30 minute de la aeroport până la resortul Phu Pha Nam, unde urma să stăm două zile, am primit și o ofertă pe care nu am putut să o refuzăm: să ne pună muzică tradițională pe televizorul din microbuz. Noi prin tradițională am înțeles un fel de populară de pe la noi. Dă-i pace. Ne-a pus un CD cu ceva concert ce aduce izbitor a – vorba lui Tudoran – cu Mamaia 92 :)) A fost simpatică faza.

IMG_9213

Am profitat de un moment de neatenție a stimabilei Ana Morodan și i-am pușcat o poză. Așa, ca să nu mai zică lumea că nu am și eu suflet de artist și că nu surprind momentele de relaxare cu sinele sau ceva de genul ăsta :D

IMG_9271

Ajunși la resortul Phu Pha Nam, am avut o mică surpriză. Mă rog, nu știu despre ceilalți, dar eu nu m-am așteptat să îmi placă atât de mult. M-am plimbat prin tot resortul și îmi plăcea la modul corespunzător feelingul de – nuș cum să îi zic… #AsteaAșaSeFac :) Pentru că, în esență, fără să fi știut dinainte cum arată un resort în munții Thailandei, ajuns acolo mi-am dat seama că așa trebuie să arate. Este foarte frumos aici, chiar foarte frumos!

Încă nu am apucat să testăm piscina și nici partea de SPA, căci am avut alte treburi de astea mai administrative. Dar în cursul zilei de astăzi, cât timp îmi faceți onoarea să citiți aceste rânduri, o să mă ocup de problemă, ca să am ce să vă raportez, desigur :D Până atunci vă las cu fotografiile pe care le-am făcut la fața locului, o combinație între poze de iPhone 6 și Canon 100 D (să nu uitați de promoția la obiective).

#insthailand este un trip organizat împreună cu T.A.T Balkans și Băneasa Shopping City. Packed by Valigeria.ro.

4 comentarii la “La resortul Phu Pha Nam din Loei, Thailanda, este într-un mare, mare fel

  1. Ioana Reply

    Oare ce înseamnă dacă-mi vine să mă vaiet când văd pozele astea ? :)

    • Cristian China-Birta Reply

      Înseamnă că ești un om de un firesc absolut și de un absolut firesc :))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.