Ahaha, Ghiță Ciobanul joacă în Game of Thrones =))

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

Am văzut la Manafu clipul ăsta de la Vodafone. Vi-l dau mai jos. Dar vreau să zic doar două chestiuni înainte:

1. Îmi place ideea că se ia un pic la caterincă Game of Thrones (un serial care m-a prins de-a dreptul uluitor, de altfel). Și îmi place pentru că e o caterincă de aia constructivă, cum place feng shuiului meu :D Căci, dincolo de caterincă, vobim de Vodafone meets HBO GO (un serviciu pe care îl folosesc atunci când, din rațiuni de bere, pierd câte un episod din GoT :D).

2. Îmi place că un brand ca Vodafone se uită un pic în jur și se ”agață” de chestiuni care sunt pe trend și reacționează repede. Așa, între noi fie vorba, aș mai vrea să văd de astea :D Și tot între noi fie vorba, cum ar fi să îl vedem pe Ghiță într-un rol de ăla de umplutură, cum ar veni, în noua serie GoT? Mi-aș face tricoul cu el, jur =))

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

3 thoughts on “Ahaha, Ghiță Ciobanul joacă în Game of Thrones =))”

  1. Pingback: Vodafone oferă acces nelimitat la filme si seriale prin HBO GO

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)