Ca să mă antrenez pentru Thailanda, m-am dus la… Sovata :D

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

În caz că nu știați (lucru de care mă îndoiesc până la punctul de rupere :D), în perioada următoare o să ajung în Thailanda. Și, cum este pentru prima dată când ajung acolo (de fapt este pentru prima dată în Asia), am zis că trebuie să mă antrenez la modul serios pentru ce va să fie la locul faptei.

Evident că eu, român get beget pentru care Thailanda este undeva, pe acolo :)), știam doar atât: 1. că o să fie multă, multă, multă, apă 2. că o să mă plimb la greu cu tuk-tukul. Așa că, mânat de aceste două obiective, în acest weekend m-am antrenat la modul serios. Mă rog, știți voi… :D

Și am ales Sovata ca loc de cantonament. Adică nu mi-am ales eu, ci m-am dus pe mâna specialiștilor de la HotelGuru.ro (știți voi, despre care v-am spus numai de bine), care mi-au recomandat Hotel Szeifert din Sovata. Inițial, uitându-mă pe site, nu m-am prins exact de ce. Dar am ajuns la locul faptei și am înțeles.

O să vă raportez mai multe despre weekendul meu în Sovata (căci a fost cam fain…), dar acum mă focusez doar pe partea de antrenament. Mă rog, știți voi… :)) Am făcut două filmări scurte, pe care le puteți vedea mai jos. Una în jacuzzi de mare angajament al hotelului (cu precizarea că zona de jacuzzi și de sauna se poate rezerva exclusiv pentru tine sau pentru grupul tău, este regula hotelului, ceea ce mi se pare foarte tare!), iar a doua pe nuș ce aparat dârdâitor, din sala de relaxare a hotelului (unde mai este și o bicicletă și un aparat pentru abdomene, dar pe mine nu m-a interesat asta, am jucat fotbal de masă cu piticii, căci și de ăla este acolo :D).

Cum ziceam, o să vă spun mai multe despre acest weekend în Sovata. Deocamdată vă las cu filmările. Căci, duamne, frumos mai sunt… =))

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

2 thoughts on “Ca să mă antrenez pentru Thailanda, m-am dus la… Sovata :D”

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)