26.04.2017

Ca să mă antrenez pentru Thailanda, m-am dus la… Sovata :D

În caz că nu știați (lucru de care mă îndoiesc până la punctul de rupere :D), în perioada următoare o să ajung în Thailanda. Și, cum este pentru prima dată când ajung acolo (de fapt este pentru prima dată în Asia), am zis că trebuie să mă antrenez la modul serios pentru ce va să fie la locul faptei.

Evident că eu, român get beget pentru care Thailanda este undeva, pe acolo :)), știam doar atât: 1. că o să fie multă, multă, multă, apă 2. că o să mă plimb la greu cu tuk-tukul. Așa că, mânat de aceste două obiective, în acest weekend m-am antrenat la modul serios. Mă rog, știți voi… :D

Și am ales Sovata ca loc de cantonament. Adică nu mi-am ales eu, ci m-am dus pe mâna specialiștilor de la HotelGuru.ro (știți voi, despre care v-am spus numai de bine), care mi-au recomandat Hotel Szeifert din Sovata. Inițial, uitându-mă pe site, nu m-am prins exact de ce. Dar am ajuns la locul faptei și am înțeles.

O să vă raportez mai multe despre weekendul meu în Sovata (căci a fost cam fain…), dar acum mă focusez doar pe partea de antrenament. Mă rog, știți voi… :)) Am făcut două filmări scurte, pe care le puteți vedea mai jos. Una în jacuzzi de mare angajament al hotelului (cu precizarea că zona de jacuzzi și de sauna se poate rezerva exclusiv pentru tine sau pentru grupul tău, este regula hotelului, ceea ce mi se pare foarte tare!), iar a doua pe nuș ce aparat dârdâitor, din sala de relaxare a hotelului (unde mai este și o bicicletă și un aparat pentru abdomene, dar pe mine nu m-a interesat asta, am jucat fotbal de masă cu piticii, căci și de ăla este acolo :D).

Cum ziceam, o să vă spun mai multe despre acest weekend în Sovata. Deocamdată vă las cu filmările. Căci, duamne, frumos mai sunt… =))

Despre autor: Cristian China-Birta

Blogger din 2007. Toamna :)) Antreprenor din 2009. Mândru membru al Kooperativa 2.0.

De ce îmi place și mi se potrivește rolul de moderator. Sau de MC, mă rog

Amenajarea balconului part 2: am desemnat mai mulți câștigători :)

2 comentarii

 1. marți, 31 martie 2015, 12:19

  Ai mare grijă să nu faci febră musculară :D .Multă sănătate

  Răspunde
 2. Marius
  luni, 13 aprilie 2015, 10:12

  DC tocmai Sovata? Se vorbește ungurește în Thailanda? :))

  Răspunde

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *