Cine a zis că punkul a murit, măh?! Ia ascultaţi Zex – Fight For Yourself

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Nu am fost nicioodată mare fan de punk. Adică ascultam şi eu doza necesară ca să fiu pe felie cu genul ăsta de muzică, dar nu eram colecţionar de albume, nu urmăream în mod special o trupă, nu am ascultat nici o discografie completă, de astea, aţi înţeles ideea.

Numai că, pe măsură ce stilul ăsta dispărea, am dat într-un fel de nostalgie. Probabil nostalgia celui care vede că au trecut nişte ani de când era el fecior şi când era la ordinea zilei să asculţi (şi) punk :)) Aşa că, de fiecare dată când văd albume noi de punk, mă pun şi, într-un gest de respect şi de aducere aminte, le ascult.

Aşa cum am făcut şi cu nebunele de la Sleater-Kinney, aşa cum am făcut, zilele astea, cu Zex – Fight For Yourself (2015). Un album care mi-a picat foarte bine. Pentru că este punk de ăla cum trebe, chiar dacă nu e pe duritatea aia nemernică :D, dar care are, spre deosebire de multe alte trupe de punk, un chitarist care bobinează mult mai bine decât ce ştiam noi din punk, iar mie asta mi-a plăcut.

Un album chiar fain, vă recomand să îl ascultaţi. Chiar dacă nu sunteţi fanii genului. Sau, poate, tocmai de aia :)) Ah, să nu vă sperie coperta albumului. Este aşa doar să fie în trendul ăla de nu are legătură imaginea cu ce se cântă :))

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)