Salvaţi Copiii România caută coordonator de comunicare şi PR

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

V-am spus în repetate despre cei de la Salvaţi Copiii România. Eu folosesc termenul de “minunaţi” când vorbesc despre ei. Pentru că mă simt de fiecare dată copleşit de munca extraordinară pe care fac şi de sufletul pe care îl pun în tot ce fac. Este, dacă vreţi, organizaţia mea de coracon. Pe care o respect, o admir şi pe care, cu puterile mele, o sprijin în tot ce face.

Salvaţi Copiii România caută coordonator de comunicare şi PR. Sper să găsească un om după sufletul şi asemănarea organizaţiei. Cu care să pot colabora, pentru că, o zic din nou, vreau să ajut cu tot ce pot.

job salvati copiii 1job salvati copiii 2job salvati copiii 3

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

1 thought on “Salvaţi Copiii România caută coordonator de comunicare şi PR”

  1. Pingback: Salvaţi Copiii România caută coordonator de comunicare şi PR - Cristian China Birta | Bun De Citit

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)