FRF angajează specialiști pentru dezvoltarea fotbalului

Știu, titlul sună cumva prea generalist. Dar, după cum puteți vedea în anunțul FRF, fix despre asta este vorba: despre dezvoltarea fotbalului. Pe mai multe componente: fotbal de bază, fotbal în școli, fotbal feminin, fotbal pe teren redus. Intrați pe site și vedeți care sunt cerințele.

Eu mi-aș dori foarte tare ca cei din Federație să găsească oamenii potriviți pentru a dezvolta aceste segmente. Pentru că mare, mare, mare nevoie avem de ele. Și pentru că ceea ce vrea să facă noua (mă rog, nu e chiar nouă calendaristic, dar e nouă în gândire, iar asta este colosal!) echipă de conducere de la Federație este de salutat, de apreciat și, dacă se poate, de sprijinit. Ceea ce, cu voia dumneavoastră, încerc să fac cu aceste rânduri :)

IMG_2858

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

2 thoughts on “FRF angajează specialiști pentru dezvoltarea fotbalului”

  1. Burleanu e praf, e impus politic, nu are nicio treabă cu conducerea federației și cu managementul, iar de când a devenit președinte n-a făcut absolut nimic pentru fotbalul românesc, dovadă că mor pe capete echipele de tradiție care dau culoare fotbalului, suporterii sunt tot mai puțini pe stadioane, iar lumea e tot mai dezinteresată de fotbalul românesc. Asta e realitatea. Tot aceeași comunistoizi conduc destinele fotbalului nostru, din păcate, iar în federație e plin de incompetenți, dovadă stau multele procese pierdute de FRF cu anumite cluburi la TAS, le-am și pierdut numărul.

    Posturile de care zici tu sunt „pentru cine trebuie” și pentru „băieții deștepți” din federație, cu tentă, vezi cerințele absolut aberante pe care le au.

    Noi cei care am crezut în acest Burleanu am fost mult prea naivi.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)