FRF angajează specialiști pentru dezvoltarea fotbalului

Știu, titlul sună cumva prea generalist. Dar, după cum puteți vedea în anunțul FRF, fix despre asta este vorba: despre dezvoltarea fotbalului. Pe mai multe componente: fotbal de bază, fotbal în școli, fotbal feminin, fotbal pe teren redus. Intrați pe site și vedeți care sunt cerințele.

Eu mi-aș dori foarte tare ca cei din Federație să găsească oamenii potriviți pentru a dezvolta aceste segmente. Pentru că mare, mare, mare nevoie avem de ele. Și pentru că ceea ce vrea să facă noua (mă rog, nu e chiar nouă calendaristic, dar e nouă în gândire, iar asta este colosal!) echipă de conducere de la Federație este de salutat, de apreciat și, dacă se poate, de sprijinit. Ceea ce, cu voia dumneavoastră, încerc să fac cu aceste rânduri :)

IMG_2858

2 comentarii la “FRF angajează specialiști pentru dezvoltarea fotbalului

  1. Vasile Manu Răspunde

    Burleanu e praf, e impus politic, nu are nicio treabă cu conducerea federației și cu managementul, iar de când a devenit președinte n-a făcut absolut nimic pentru fotbalul românesc, dovadă că mor pe capete echipele de tradiție care dau culoare fotbalului, suporterii sunt tot mai puțini pe stadioane, iar lumea e tot mai dezinteresată de fotbalul românesc. Asta e realitatea. Tot aceeași comunistoizi conduc destinele fotbalului nostru, din păcate, iar în federație e plin de incompetenți, dovadă stau multele procese pierdute de FRF cu anumite cluburi la TAS, le-am și pierdut numărul.

    Posturile de care zici tu sunt „pentru cine trebuie” și pentru „băieții deștepți” din federație, cu tentă, vezi cerințele absolut aberante pe care le au.

    Noi cei care am crezut în acest Burleanu am fost mult prea naivi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sau comentează direct cu contul tău de Facebook: