Cam ce înseamnă concertul “Vunk în Oraşul Minunilor”. În kilograme :))

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

După cum cei mai atenţi dintre voi aţi putut observa, am făcut o secţiune specială acilea pe acest prea-frumos blog cu Oraşul Minunilor. Şi am făcut asta încă de pe vremea când habar nu aveam că cei de la Vunk sunt în spatele acestui excelent, de altfel, proiect. Una din cele mai mişto modalităţi de a promova un concert şi nu numai (adică există promisiuni ferme că proiectul o să meargă înainte după concert).

Că o să fie o ispravă de mare, mare angajament, nu mai am dubii. Pentru că mi s-au şoptit în cască nişte chestii la care o să ridic masiv sprânceana. Şi voi, cei care o să fiţi acolo, o să faceţi la fel, o să vedeţi. Ce înseamnă asta, luat la kilogram, cum ar veni? Păi după cum urmează:

– 30 de tone de echipament, scenotehnică şi decoruri, numai pentru scenă

– echipa tehnică este formată din 100 de persoane, care vor trebui să instaleze toată nebunia în doar 36 de ore! pentru că înainte de concert o să fie un meci de handbal în Sala Polivalentă (chapeau, măh, chapeau!)

– trei rânduri suplimentare de boxe pentru a realiza efectul de surround, ca la cinematograf, cum ar veni

– o să fie momente în care vor fi sincronizate videoproiecţii, lumini, lasere, gadgeturi pentru public, efecte pirotehnice şi efecte de sunet surround

– pe parte de invitaţi, pe lângă cei 4 membri ai trupei, o să îi puteţi vedea şi auzi pe Bobby Stoica (clape), Razvan Ilie (chitara), Dan Incrosnatu (percuie) şi Dan Nicolau, iar trupa a anunţat deja ca îi vor avea invitaţi pe Maria Radu şi pe Roman Iagupove (Zdob si Zdub)

Mno, cam asta este. Evident, să nu uitaţi că o să cânte ai mei de la byron în deschidere, precum şi clujenii de la Blackstar. Iar bilete mai sunt doar aşa, cât să ajungă pe o măsea :D şi le mai puteţi încă lua în retelele Diverta, Germanos, Orange, Vodafone, la ghiseele Postei Romane si online pe www.iabilet.ro.

Ne vedem acolo!

VUNK_POLIVALENTA_online (Small)

 

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)