Cum se pictează cei de la Vunk pentru concertul din 3 octombrie

Deocamdată ştim doar că Vunk va avea un concert pe 3 octombrie. După ce am văzut ultimele două isprăvi ale trupei (excelente, puţini artişti din România pot presta într-un asemenea hal), întrebarea mea de atunci rămâne: la cât de bune au fost aceste două concerte, chiar există o presiune masivă pe băieţi pe sistemul cu ce o să vină nou :D Dar, la cum îi cunosc, cred că o să ne surprindă. Din nou.

Aşa, ca pregătire vizuală (cum ar veni) pentru isprava din toamnă, băieţii s-au pictat niţel. Ca nişte super-eroi sau ceva. Faza simpatică este că, dacă iei la pilă şi combini desenele de pe mutrele celor patru, îţi iese un personaj. Eu nu mă pricep la chestii de astea (numai dacă aş printa fotografiile şi le-aş decupa cu foarfeca, ceea ce e cam lame :D), dar unii dintre voi, mai pricepuţi, aţi putea încerca să vedeţi ce iese.

Cornel Ilie transformare 3 octombrie (Small)

 

Gabriel Maga transformare 3 octombrie (Small)

 

Bogdan Crucianu transformare 3 octombrie (Small)

 

Nicu Sarghea transformare 3 octombrie (Small)

Hai să vă ofer – ca să mă dau mare, desigur – şi interviurile pe care le-am făcut cu Cornel Ilie şi cu Gabriel Maga, doi simpatici despre care pot spune cu regret doar atât: aş vrea să apucăm să ne bem mai multe beri :D

 

2 comentarii la “Cum se pictează cei de la Vunk pentru concertul din 3 octombrie

  1. Lospa Răspunde

    Astia ar face orice ca sa iasa „din tipare”. O dau in altele, cat si in penibil!

    • Cristian China-Birta Răspunde

      Te-as ruga sa iti controlezi limbajul. Nu de alta, dar am o intreaga panoplie de stimabili marked as spam pentru limbaj de birt de gara. Este primul si singurul avertisment. Multumesc pentru intelegere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sau comentează direct cu contul tău de Facebook: