Cornel Ilie de la Vunk s-a apucat să scrie. Poveşti

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

Eu când v-am spus că Oraşul Minunilor este de mare angajament, aţi fost câţiva care m-aţi crezut, dar nu mulţi. Dar acum, când ştim despre ce este vorba în  propoziţie, nu-i aşa că vă cam place? :D Ia uitaţi-vă pe secţiunea specială pe care am creat-o pe acest prea-frumos blog înainte de a şti care e faza şi unde centralizez informaţii legate de acestă ispravă ca să înţelegeţi ce vreau să zic.

Ultima poveste (de fapt, ca să fiu acribic, prima) este cea de mai jos. O poveste foarte faină. Scrisă de musiu Cornel Ilie. Şi citită de Marian Râlea. Recomand. Marca Oraşul Minunilor :)

Şi, fireşte, ne vedem la concertul Vunk de pe 3 octombrie, de la Sala Polivalentă.  Biletele sunt disponibile in retelele Diverta, Germanos, Orange, Vodafone, la ghiseele Postei Romane, la casa de bilete a Salii Palatului si online pe www.iabilet.ro.

http://youtu.be/JG2Q0SQfnLQ

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)