Dacă vrei să știi cât costă o prezență decentă a unui brand în social media, hai la cursul nostru. Dar vezi că early-birdul zboară repede, să știi :D

Recomandări pentru părinţii care îşi însoţesc copiii la Târgul de Jucării

Am fost de vreo cinci ori la Târgul de Jucării, organizat de simpaticii de la Teatrul Masca. Şi de fiecare dată am văzut învăţat câte ceva. Căci atunci când vezi un copil cât de serios negociază cu tine pentru o jucărie sau când vezi bucuria din ochii lui când aţi bătut palma pe o “afacere” simţi cumva că ţi-ai luat doza de energie pentru ceva vreme :)

Dacă nu v-aţi dus niciodată copiii la un astfel de târg, vă recomand să o faceţi. Să le spuneţi să îşi aleagă jucăriile, jocurile sau cărţile pe care, din diverse motive, nu le mai vor şi să le pună în vânzare. Implicaţi-vă în pregătirea asta. Discutaţi cum să faceţi preţurile, cam care ar fi ultimul preţ până la care este dispus să meargă, cum să aibă o strategie de marketing (sunt absolut superbi copiii care îşi fac reclamă în timpul târgului!). Dar, extrem de important, să nu luaţi totul ca pe o glumă. Căci copilul vostru nu vede lucrurile aşa. El chiar se pune serios pe treabă, devine cu adevărat un mic antreprenor, o să vedeţi :)

O să vă surprindă piticii voştri atunci când o să îi vedeţi în postura de antreprenor. O să ridicaţi sprânceana când o să îl vedeţi cum negociază cu cineva care (eu aşa fac, ca să intru în logica “afacerii) propune alt preţ. O să vă înduioşaţi când o să vedeţi cum discută cu un alt copil posibilitatea unui schimb de jucării, când o să simţiţi seriozitatea cu care ei tratează această tranzacţie. O să vă crească inima atunci când copilul vostru o să decidă să ofere o parte din jucării organizatorilor, care vor avea grijă să ajungă la alţi copii, care au mare nevoie de ele.

Căci, dragilor, o fi un târg pentru copii. Dar noi, oamenii mari, o să fim cei mai câştigaţi din această ispravă, căci o să ne vedem copiii cum ne dau nişte lecţii de mare, mare angajament :)

afist-targ-jucarii-2014-corect

Un comentariu la “Recomandări pentru părinţii care îşi însoţesc copiii la Târgul de Jucării

  1. Loredana Niculae Reply

    DEOSEBIT! Multumim. :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.