Iar am ajuns să scriu despre Teatrul Masca…

Dar o fac cu mare drag de fiecare dată :) Pentru că am spus-o și o să o repet, este brandul cultural cel mai bine înfipt în social media de pe la noi, e ”de-al nostru”. Când Anca Florea mi-a spus despre ideea cu Ziua Bloggerilor, mi s-a lățit fața într-un zâmbet. Căci a auzi că o instituție culturală vrea să declare, o dată pe an, Ziua Bloggerilor și să sărbătorească asta printr-un spectacol exclusiv pentru bloggeri, mă înțelegeți, este ceva ce îmi mărește masiv ficatul :D

Anul acesta a fost prima ediție, ca să zic așa. Și ce mi-a plăcut foarte tare a fost că erau prezenți mulți bloggeri pe care nu îi cunoșteam. Ceea ce, mă știți, este foarte ciudat… :D Dar acesta este semnul cel mai bun că echipa Masca și-a făcut prietenii proprii în 2.0. Și care nu trebuie să fie deloc cei pe care îi știam deja, ba dimpotrivă, să fie alții, ca să apucăm să îi cunoaștem și pe ei. Apropo de asta, fac o mențiune specială: mi-a părut tare bine să îl cunosc, în sfârșit, pe Mnealui :)

Despre spectacolul în sine, au scris alții și mi-ar fi foarte greu să mai adaug ceva :) Eventual doar să mulțumesc încă o dată celor de la Teatrul Masca pentru că fac ceea ce fac și pentru că sunt prietenii noștri :)

Și vă las cu o poză. Cu ”fratele” meu Aurel Sandu mult mai artist decât mine :D

Un comentariu la “Iar am ajuns să scriu despre Teatrul Masca…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sau comentează direct cu contul tău de Facebook: