Pentru mine a fost o dovadă de respect

Later edit: Reacția lui Mihai Mălaimare la ce s-a întâmplat spune totul :)

M-au întrebat unii ce treabă am eu cu cei de la Teatrul Masca de ne-am apucat, noi cei din DreamTeamRo, să organizăm #mascatweetmeet, un eveniment la care au participat peste 100 de persoane și care a însemnat să vedem, în exclusivitate pentru lumea asta 2.0, excelenta piesă ”Slugă la doi stăpâni” de Carlo Goldoni. Fac mai jos cuvenitele precizări despre ce și de ce s-a întâmplat ieri.

1. Am propus tovarășilor mei din DreamTeamRo organizarea unui astfel de eveniment din respect pentru ceea ce Teatrul Masca face în social media. Pentru că este singura instituție culturală din România (vă rog din suflet dacă puteți să mă contraziceți, băgați mare, aș aprecia…) care se ocupă serios de blog, de fotoblog, de twitter, de facebook și alte canale 2.0. Și cred că ce am făcut noi a fost un minim gest prin care am vrut să arătăm că respectăm ce fac ei și că, de ce nu, acum sunt de-ai noștri.

2. Am invitat pe cine am vrut la evenimentul de ieri. A fost decizia fiecăruia din cei 6 membri ai DreamTeamRo. Nu am avut nici o obligație să chemăm pe unii numai că sunt pe trend sau că așa ar da bine la eveniment. Am chemat pe cine am vrut noi, oameni cu care am presupus că ne vom simți bine. Și nu ne-am înșelat. Eviden, așa cum se întâmplă, că am făcut și scăpări, de care acum ne pare rău. Ne asumăm vina de a nu fi invitat pe unii care chiar meritau invitați, dar asta este acuma, o să fim mai pe fază data viitoare.

3. După experiența amară de data trecută, așteptam cu capsa pusă să mi se întâmple din nou ca unii invitați care au confirmat participarea să nici nu vină și să nici nu anunțe că nu mai vin. Din fericire (și spun asta cu un imens zâmbet pe față), nu am avut nici un astfel de caz. Au fost unii invitați care au renunțat în ultima clipă (din diverse motive, nu le comentăm, e treaba lor), dar care au anunțat că nu mai pot veni. Vă mulțumesc tuturor celor care ați veni și celor care ați anunțat că nu mai puteți veni.

4. Despre cum a fost spectacolul, mi-ar fi greu să adaug ceva la cuvintele frumoase spuse de voi, așa că prefer să vă menționez pe cei care ați scris, cu mulțumirile aferente: Rareș Petrișor, Ana Matei, Mircea Meșter, Dan Dragomir, Laurențiu Buică, Raluca Duță, Ionuț Bunescu, Roxana și Alex, NicuIyli, Loredana, Cristian, Mariciu, Bogdan, Claudiu, DreamTeamRo, Nenea Lars, BrainHost, Kriogen, Andrei, Camil, Cezar, Roxana, Valentin, Ștefan, Haotik, webcultura.ro, Semanticus, Lucian, Alex, Mihai, David, Sorin, George Hari, Dana, Tina, Vlad, Andrei, Valentina, Sabina, Pietricel, Alex, Simona, Ești liber, Robert.

29 comentarii la “Pentru mine a fost o dovadă de respect

 1. Ave Reply

  Multumim pentru invitatie (chiar daca eu am fost “handbrake”-ul, de data asta :D). Si da, piesele jucate la Teatrul Masca au fost mereu o incantare – chiar daca nu intotdeauna pe gusturile tuturor. Iar ocazia de a sta la “un pahar de vorba” cu unii dintre artistii care ne-au facut seara atat de frumoasa e o experienta unica. Sper s-avem ocazia s-o mai repetam. Unica din nou, desigur. :)

  Acu’ am de terminat un raport, da’ promit ca azi scriu si eu la mine despre spectacol, cat de putin (si cat de putin vizitat e blogul meu, nu ca m-ar interesa traficul); pentru asta ii las placerea jumatatii mele mai bune sa se manifeste plenar “la ea acasa”.

 2. LumeaMare Reply

  Multumim foarte mult de invitatie si felicitari DreamTeamRo pentru asa o initiativa frumoasa, pe sufletul nostru!

 3. Masca Reply

  Multumim Chinezu, DreamTeam.Ro si celorlalti prieteni din 2.0. Pentru bucuria pe care le-ati oferit-o actorilor, Chapeau!

 4. Cristi Reply

  Ai dreptate, Mihai Malaimare merita tot respectul nostru. In copilarie urmaream foarte atent emisiunile pt. copii pe care le facea la TVR. :)

 5. Crina Dragomir Reply

  Ati ales una din piesele mele preferate :)
  Ma face sa imi para rau ca suntem asa departe de Bucuresti, ca mi-ar place sa o vad pe scena.

 6. Manuel Reply

  Parca ma vad in situatia de a merge si eu la teatru. Parca prea m-am invatat cu filmele americane :D

 7. ihearlights Reply

  Foarte frumos a fost. Va multumesc pentru invitatie (mai ales lui Claudiu), as fi regretat enorm daca nu participam

 8. Valentin Mihalache Reply

  Felicitari pentru initiativa si multumiri pentru urarile facute…va mai asteptam la Masca.

 9. Masca. Așa da.
 10. La Teatrul 2.0 @ Mariciu.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.