Dacă crezi că în România ești safe și că atacurile hackerilor nu te pot atinge, nope, nu este așa. Mai bine protejează-te!

Cum o să fiu prezent la Plai Festival, fără să fiu în Timişoara

Despre Plai Festival din Timişoara ştiam nişte lucruri, puţine, aşa cum ştiam despre orice ispravă în care sunt implicaţi, în diferite grade, bloggeri. Dar nu aş putea spune că eram cu mâna pe problemă, cum ar veni. Dar am ajuns la Jazz TM. Care mi-a plăcut teribil. Iar unul din motivele pentru care mi-a plăcut a fost gaşca excelentă a celor de la Plai, care s-au ocupat şi de organizarea manifestării plenare jazzistice. Care gaşcă, aşa cum zicea şi Tako (un fel de şef al lor #sauceva :D), este una pe care şi-ar dori orice organizator de orice.

Mi-am zis atunci în barba-mi “măh, trebe să ajungi şi la Plai, să vezi cum este“. Şi mi-am propus masiv să ajung la ediţia de anul acesta (are loc între 12 – 14 septembrie, găsiţi programul şi ce mai vreţi pe site). Doar că, pe măsură ce ne apropiam de momentul cu pricina, încruntam sprânceana. Şi, în urmă cu 3 zile, am capitulat şi am anunţat-o pe Nebuloasa (implicată la greu, aşa cum ştie ea, în ispravă) că nu mai am cum să ajung. Căci programul meu de o ciudăţenie exemplară m-a făcut knock out…

Dar tot vreau să fiu cumva prezent acolo. Deşi, de la distanţă. Aşa că, mânat de speranţa că o să prind nişte vremuri când ele o să fie sub mine, nu eu sub ele :), am creat o secţiune specială Plai Festival acilea la mine pe blog. Unde o să vă raportez tot ce îmi face cu ochiul legat de această ispravă. În contumacie, după cum spuneam. Dar, mă gândesc, se pune şi aşa, cumva :D

Încă ceva: mi-a plăcut foarte tare ideea lor cu “formularul” de mesaje, aşa că, fireşte, le-am transmis şi eu unul :D

mesaj pentru plai

Până când o să încep jihadul comunicaţional (căci deja am vreo 43525 de comunicate trimise de organizatori :D) în secţiunea specială, nişte chestiuni informative despre Festival.

Site oficial: www.plai.ro

Pagina de facebook: http://www.facebook.com/PLAIFestival

Cont de twitter: https://twitter.com/PLAIFestival

Cont pe Instagram: http://instagram.com/plai_festival

Cont pe YouTube: https://www.youtube.com/user/plaifestival

Cont pe Google Plus: https://plus.google.com/u/0/+PlaiRo/posts

plai pe scurt

 

Pe partea de abonamente şi bilete, aveţi grijă că e cam bătaie, ca să zic aşa.

plai abonament

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.