Biletele la Plai Festival, la doar 50 de lei. Dar numai până pe 21 aprilie

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

Când am înfiinţat secţiunea specială Plai Festival pe blogul meu, am zis din start că fac asta pentru că neapărat vreau să ajung măcar la o ediţie a acestei isprăvi (11-13 septembrie 2015). Până acum mi-a dat cu virgulă, ca să zic aşa… Dar poate în 2015 o să fie mai cu noroc, hop ş-aşa :D

Oricum, pentru că una din calităţile mele de bază (admirată de unii, detestată de alţii) este încăpăţânarea de a merge pe ce mi-am propus cu o fervoare de-a dreptul dogmatică (scuzaţi, mi-a scăpat :D), o să vă anunţ de fiecare dată când este ceva de anunţat despre Plai Festival. Căci aşa se cuvine. A se citi: îmi face mare plăcere :D Mai ales că am cunoscut gaşca celor care se ocupă de destinele Festivalului (oh, câta poezie iernatică :D) atunci când am fost prezent la excelenta experienţă Jazz TM şi mi-a plăcut tare mult de ei (apropo, vă recomand interviul pe care l-am făcut cu grangorele lor, Tako :D).

Acestea fiind spuse, mai trebuie să vă spun ceva, desigur :)) Că puteţi deja să vă cumpăraţi bilete pentru Plai Festival 2015 la preţul de doar 50 de lei, preţ în vigoare pentru perioada de pre-sale până pe 21 aprilie, după care se schimbă jucăria, cum ar veni. Abonamentele pre-sale ale ediţiei cu numărul 10 se pot achiziţiona începând cu data de 30 ianuarie 2015 pâna pe 21 aprilie 2015 la preţul de 50 de lei (cu sau fără camping inclus). Acestea sunt disponibile pe site-ul Eventim şi în reţeaua de distribuţie formată din magazinele Germanos, Orange, Vodafone şi la librăriile Cărtureşti.

Şi, dacă aveţi cumva nevoie de niscaiva motive ca să fiţi prezenţi la locul faptei, ia uitaţi, pe foarte scurt câteva chestiuni despre Plai Festival.

plai festival info

Print

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

1 thought on “Biletele la Plai Festival, la doar 50 de lei. Dar numai până pe 21 aprilie”

  1. Pingback: Se cam umflă bine de tot treaba cu Plai Festival (pardon my French :D) - Cristian China Birta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)