25.04.2017

Biletele la Plai Festival, la doar 50 de lei. Dar numai până pe 21 aprilie

Când am înfiinţat secţiunea specială Plai Festival pe blogul meu, am zis din start că fac asta pentru că neapărat vreau să ajung măcar la o ediţie a acestei isprăvi (11-13 septembrie 2015). Până acum mi-a dat cu virgulă, ca să zic aşa… Dar poate în 2015 o să fie mai cu noroc, hop ş-aşa :D

Oricum, pentru că una din calităţile mele de bază (admirată de unii, detestată de alţii) este încăpăţânarea de a merge pe ce mi-am propus cu o fervoare de-a dreptul dogmatică (scuzaţi, mi-a scăpat :D), o să vă anunţ de fiecare dată când este ceva de anunţat despre Plai Festival. Căci aşa se cuvine. A se citi: îmi face mare plăcere :D Mai ales că am cunoscut gaşca celor care se ocupă de destinele Festivalului (oh, câta poezie iernatică :D) atunci când am fost prezent la excelenta experienţă Jazz TM şi mi-a plăcut tare mult de ei (apropo, vă recomand interviul pe care l-am făcut cu grangorele lor, Tako :D).

Acestea fiind spuse, mai trebuie să vă spun ceva, desigur :)) Că puteţi deja să vă cumpăraţi bilete pentru Plai Festival 2015 la preţul de doar 50 de lei, preţ în vigoare pentru perioada de pre-sale până pe 21 aprilie, după care se schimbă jucăria, cum ar veni. Abonamentele pre-sale ale ediţiei cu numărul 10 se pot achiziţiona începând cu data de 30 ianuarie 2015 pâna pe 21 aprilie 2015 la preţul de 50 de lei (cu sau fără camping inclus). Acestea sunt disponibile pe site-ul Eventim şi în reţeaua de distribuţie formată din magazinele Germanos, Orange, Vodafone şi la librăriile Cărtureşti.

Şi, dacă aveţi cumva nevoie de niscaiva motive ca să fiţi prezenţi la locul faptei, ia uitaţi, pe foarte scurt câteva chestiuni despre Plai Festival.

plai festival info

Print

Despre autor: Cristian China-Birta

Blogger din 2007. Toamna :)) Antreprenor din 2009. Mândru membru al Kooperativa 2.0.

Premiile Bloggerilor Cinefili din România

Hopaaaa, că începe „Aşii amanetului: Africa de Sud” pe HISTORY®

Un comentariu

  1. joi, 2 aprilie 2015, 10:10

    […] în calendar de pe acum perioada 11-13 septembrie 2015. Ah, încă ceva: până pe 21 aprilie aveți reducere mare la bilete. După aia, treaba voastră […]

    Răspunde

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *