Asian Dub Foundation dubeşte la Plai Festival

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

Sunt de-a dreptul trist că, din pricini ce ţin de armonia browniană a programului meu din această perioadă, ratez cu o nonşalanţă decisivă Plai Festival :( Dar, pentru că am promis că o să fiu prezent, de la departare, la ispravă, vă ţin curentaţi (:D) cu veştile de acolo. Căci nu degeaba am făcut secţiunea specială dedicată Festivalului acilea la mine, mă înţelegeţi :)

În caz că nu ştiaţi, Asian Dub Foundation o să presteze la Plai Festival, în Timişoara. Corepunzător, trag nădejde.

Ca să fiţi şi mai curentaţi cu ce se întâmplă la Plai Festival, daţi cu ochiul pe siteul oficial şi pe pagina de facebook.

asian dub foundation plai festival

plai festival info

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)