Voi ați auzit că o să avem Ziua Internațională a Dorului?

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

Despre Orașul Minunilor ați tot aflat de la mine și, pentru că îmi place inițiativa băieților de la Vunk, o să tot auziți.

De exemplu, la ce credeți că s-au gândit preafrumoșii „locuitori” ai prefrumosului oraș cu minuni? O zi a dorului. Cu alte cuvinte, o zi pentru toți cei care se simt departe de casă, de anii copilăriei, de iubiți și iubite, de tot ce provoacă dor pe lumea asta.

Foarte faină ideea! Mai ales că Ziua Internațională a Dorului nu e așa, doar cu numele, ci va fi trecută în calendarul românilor pe data de 13 mai și va fi sărbătorită cum se cuvine.

În Orașul Minunilor, emotiile sunt cele mai importante și, aici, după cum am văzut în ultimele luni, se regăsesc foarte mulți dintre români. Ziua Internațională a Dorului este propunerea noastră pentru a crea o sărbătoare care poate fi celebrată și de restul lumii. Este o sărbătoare românească, ce vorbește despre sufletul românesc și forța inventivă a poporului nostru. Pe 13 mai sper ca milioane de români, inclusiv cei din afara țării, să-și sărbătorească dorurile. O sărbătoare durează o zi, dar emoțiile ei pot dura o viață întreagă“ a declarat Cornel Ilie, liderul Trupei VUNK și fondatorul Oraşului Minunilor.

Acum, dragilor, vă întreb, voi ce doruri aveți?

P.S. Dacă vreți să le împărtășiți, puteți posta pe data de 13 mai pe rețelele de socializare cu hashtagurile  #ZiuaDorului și #DorulMeu.

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)