Gata, e oficial! Am secţiune specială „Oraşul Minunilor” pe blog

Prima dată când am auzit despre Oraşul Minunilor (am primit un mail de la tovarăşa Bazavan), am încruntat un pic sprânceana. Căci aveam – vorba pologingonezului în concediu la Poplaca – mixed feelings. Adică mi-a plăcut ideea cu cărţile de joc atârnate, cum ar veni, prin tot felul de locuri, dar nu m-am prins definitiv care este scopul şi durata vizitei. După care am văzut excelentele vizualuri care m-au inspirat să scriu o (nu foarte inspirată, recunosc) poveste din viitor. Dar ce a pus capac a fost excelenta iniţiativă cu „Bilete din timp„. Şi am decis, atunci, că îmi place foarte tare trăznaia cu Oraşul Minunilor şi că o să stau cu ochii pe ei ca pe butelie.

Astăzi, când am văzut clipul de mai jos, am ştiu că nu vreau doar să stau cu ochii pe ei. Ci să şi mă implic. Încă nu ştiu cum, dar staţi liniştiţi că eu funcţionez ca un chinez bătrân, adică am răbdare că universul va conspira să mi se întâmple vrerea sau ceva :))

Deocamdată am făcut o secţiune specială pe acest prea-frumos blog. Am puţine astfel de secţiuni, să ne înţelegem. Şi doar pentru nişte chestiuni care, cumva, mi-au gâdilat coraconul şi mi-au inervat feng shuiul…

Chapeau, Oraşul Minunilor! Chapeau, sportguru.ro! Iar despre Antonio Alex, tânărul din povestea de mai jos, spun doar atât: o să îmi dea o lacrimă când o să te văd campion, îţi jur :)

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

4900 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)