Ai mei de la byron cântă în deschiderea super-concertului Vunk „Oraşul Minunilor”

Le spun „ai mei de la byron” pentru că fix aşa sunt: ai mei :D I-am pus la coracon cu multă vreme în urmă şi aşa au rămas. I-am văzut în concerte de atâtea ori încât pot fi considerat groupie sau ceva :)) Aşa că vă daţi seama cu câtă bucurie am primit vestea că ei vor cânta în deschiderea super-concertului „Vunk în Oraşul Minunilor„, de pe 3 octombrie, de la Sala Polivalentă.

Ştiam – mi s-a şoptit în casca aia gen #pesurse – că showul trupeţilor de la Vunk o să fie într-un mare fel, aşa că eram gata fezandat, cum ar veni, pe sistem de curiozitate legată de ce ar mai putea scoate nou după excelentele showuri precedente. Acum, că o să îi văd şi pe ai mei de la byron, mă coafează şi mai tare isprava :D

Sunt curios să îi văd live şi pe băieţii de la Blackstar, prezenţi şi ei la locul faptei. Cică sunt buni. Merg pe încredere până îi văd… :D

Show-ul trupei transilvanene Blackstar va incepe la ora 18.30, cel al trupei byron la ora 19.15, urmind ca VUNK sa urce pe scena la ora 20.00.

VUNK sustine in aceasta toamna cel mai mare concert al carierei lor, “VUNK in Orasul Minunilor”, o poveste rock care implica desfasurari masive de forte, sunet surround, experiente multi senzoriale si participarea directa a spectatorilor prin intermediul tehnologiei.

Concertul “VUNK in Orasul Minunilor” are loc pe 3 octombrie la Sala Polivalenta.  Biletele sunt disponibile in retelele Diverta, Germanos, Orange, Vodafone, la ghiseele Postei Romane si online pe www.iabilet.ro.

VUNK_POLIVALENTA_online (Small)

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

4900 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)