Cât de tare este afişul Festivalului de Film Istoric Râşnov!

Pe bune. M-am îndrăgostit de el imediat ce l-am văzut. Cum aş fi putut reacţiona altfel la această cască de militar cu popcorn în ea? :)) Sigur, cei mai habotnici dintre voi (aţi înţeles ideea, nu vă repeziţi la DEX!) ar putea spune că e cam nuş cum să mă hlizesc atunci când vorbim, totuşi, de nişte chestii militare, care presupun, în esenţă, că lumea se împuşcă.

Pentru cei care, la o adică, se pregătesc să îmi spună aşa ceva le spun doar atât: mereţi, măh…

Acestea fiind spuse, vă mai spun ceva: în weekend ajung pentru prima oară ever la Festivalul de Film Istoric Râşnov. Aşa s-au aliniat planetele, ţucu-le învârtitul în jurul propriei lor axe :D Aşa că, printre altele, o să ajung să văd – în sfârşit! – „Closer to the Moon” al lui Nae Caranfil, o să beau o bere cu ai mei de la byron (care cântă vineri seara) şi o să mă uit la multe filme. Plus alte evenimente conexe care, din Bucureşti, par chiar interesante…. Ah, să nu uit: pe partea de #decicum o să văd şi Fanfara Armatei Libaneze, ceea ce trebuie să fie într-un mare fel :D

O să vă raportez eu de la faţa locului mai multe. Daţi un ochi pe program, poate vă face cu ochiul înapoi şi ajungeţi şi voi prin zonă.

Încă ceva: afişul mult prea-frumos a fost realizat de cei de la Lowe. Beau o bere pe faza asta!

Poster FFi

Producătorul Festivalului: Primăria Orașului Râșnov;

Coproducători: Institutul European pentru Itinerare Culturale, Asociaţia Mioritics;

Parteneri principali: Uniunea Cineaștilor din România, Institutul de Investigare a Crimelor Comunismului și Memoria Exilului Românesc, Centrul Național al Cinematografiei, Institutul Cultural Român, Banca Transilvania, Clinica Zetta, Golin, Domeniile Sâmburești, Aqua Carpatica, Lowe&Partners, The Advisers, Asociația Cultura Verde;

Parteneri: Institutul Francez, Ambasada Cehiei, Ambasada Slovaciei, Cărturești, Overground Music, Institutul Goethe, Institutul Român de Istorie Recentă, Fundația Calea Victoriei, Independența Film, RoImage;

Parteneri media: TVR 2, Radio România Actualități, Radio România Cultural, Modernism, Cinefan, Dor de Ducă, Ralix, AaRC, Revista Timpul.

3 comentarii la “Cât de tare este afişul Festivalului de Film Istoric Râşnov!

 1. Alex Stanciu Răspunde

  nu ca este doar tare, dar m-a luat si o pofta de pop corn, cred ca mai mergea un text in partea de sus sa mai prinda culoare.

  • Cristian China-Birta Răspunde

   Cu partea cu pofta sunt de acord. Cu partea cu textul nu :)) Mie mi se pare că exact asta este forţa afişului, că imaginea spune tot. Iar ce apare ca text în partea de jos este doar aşa, ca să punem în context :)

 2. Ioana Răspunde

  Super inteligent afisul ! ca un cod secret pe care trebuie sa il descifrezi. Popcorn=film iar casca= istorie. Ma intreb daca ma prindeam fara sa ne spui la ce face reclama afisul :)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sau comentează direct cu contul tău de Facebook: