#CaSăŞtiţi Avem 41 de sportivi la Jocurile Olimpice de Tineret de la Nanjing

Între 16 – 28 august vor avea loc Jocurile Olimpice de Tineret de la Nanjing. Unde România o să aibă 41 de repezentanţi, în 14 discipline: atletism, baschet, box, haltere, canotaj, kaiac-canoe, judo, inot, gimnastica artistica, gimnastica ritmica, scrima, taekwondo, tenis de masa si tenis.

Alin Petrache, preşedintele COSR, este încrezător că o să venim cu nişte medalii de acolo. Ne-ar bucura masiv să – pardon my French – facem o figură frumoasă. Dar nu mai mult decât l-ar bucura pe Alin, pentru că este prima competiţie la care România participă în mandatul său de preşedinte, deci cred că o să dea nişte acatiste sau ceva ca să iasă totul bine :))

Să le ţine pumnii sportivilor noştri şi, măcar din când în când, să ne mai aducem aminte de ei, de munca pe care au depus-o ca să ajungă acolo. Şi, dacă ne lasă feng shuiul nostru de mândri români doar când ne ajută cu ceva (ca să nu zic mai dur…) să anunţăm pe unde putem, bloguri, facebook, alea, alea că avem nişte români care se bat pentru noi, ceilalţi, care stăm acasă şi abia aşteptăm să le dăm Like :D

stea tricolor UE floare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sau comentează direct cu contul tău de Facebook: