#CaSăŞtiţi Avem 41 de sportivi la Jocurile Olimpice de Tineret de la Nanjing

Între 16 – 28 august vor avea loc Jocurile Olimpice de Tineret de la Nanjing. Unde România o să aibă 41 de repezentanţi, în 14 discipline: atletism, baschet, box, haltere, canotaj, kaiac-canoe, judo, inot, gimnastica artistica, gimnastica ritmica, scrima, taekwondo, tenis de masa si tenis.

Alin Petrache, preşedintele COSR, este încrezător că o să venim cu nişte medalii de acolo. Ne-ar bucura masiv să – pardon my French – facem o figură frumoasă. Dar nu mai mult decât l-ar bucura pe Alin, pentru că este prima competiţie la care România participă în mandatul său de preşedinte, deci cred că o să dea nişte acatiste sau ceva ca să iasă totul bine :))

Să le ţine pumnii sportivilor noştri şi, măcar din când în când, să ne mai aducem aminte de ei, de munca pe care au depus-o ca să ajungă acolo. Şi, dacă ne lasă feng shuiul nostru de mândri români doar când ne ajută cu ceva (ca să nu zic mai dur…) să anunţăm pe unde putem, bloguri, facebook, alea, alea că avem nişte români care se bat pentru noi, ceilalţi, care stăm acasă şi abia aşteptăm să le dăm Like :D

stea tricolor UE floare

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)