Groupama Asigurări și COSR își prelungesc parteneriatul strategic până în 2018

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Groupama Asigurări, unul dintre liderii pieței de asigurări profil din România, și Comitetul Olimpic si Sportiv Roman (COSR), au semnat un nou parteneriat pentru perioada 2016 – 2018. Prin acest parteneriat, Groupama Asigurări, in calitate de asigurător oficial al COSR, se angajează să sprijine activitățile COSR oferindu-le sportivilor din loturile participante la urmatoarele șase ediții ale competițiilor olimpice, atat cele de iarnă cat și cele de vară, produse de asigurare de călătorie, de viață, polițe de asigurare obligatorie RCA și asigurarea facultativă a flotelor de autovehicule (pentru 26 de autovehicule) și asigurarea de incendiu și alte calamități. Per total, valoarea estimată a polițelor oferite este de 207.000 de euro, oferite integral in sistem barter, ambele contracte fiind intermediate prin partenerul nostru, Gras Savoye.

”Prin intermediul prelungirii parteneriatului cu COSR, care s-a dovedit unul de succes, perpetuăm tradiția unui angajament durabil și a unui parteneriat bazat pe încredere și respect, un angajament prin care susținem performanța la cel mai înalt nivel, asigurând activitatea unor oameni care ne fac mândri. Bazându-ne pe principiile noastre de bază – responsabilitate, solidaritate, performanță și proximitate –, ne dorim să fim alături de COSR și de acești sportivi de excepție pe parcursul celor mai solicitante momente din următorii trei  ani, oferindu-le, în parte, liniștea de care au nevoie pentru a obține rezultatele pe care și le propun”, a declarat François Coste, director General al Groupama Asigurări.

”Mă bucur extrem de mult că Groupama este asigurătorul oficial al COSR până în 2018. Continuăm astfel o colaborare începută în 2012. Groupama Asigurări ne ajută să fim mai aproape de marea performanță și pentru asta trebuie să le fim recunoscători. Sportivii britanici spun «your body is your business». Ca să te implici chiar mai mult de 100%, trebuie să știi că în spatele tău este cineva care te susține în cazul în care apar accidentări care te scot din circuit. Am lucrat cu această companie ca sportiv și în Franța și de fiecare dată au fost superprofesioniști”, a declarat Alin Petrache, președintele Comitetului Olimpic și Sportiv Român.

0497feb2-4227-4e8e-bd37-7867a1ee6375

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)