Pe lângă mizeria din fotbalul nostru, de ce să nu ne căcăm pe noi şi în rugby?

Este o vorbă sfântă despre rugby: un sport de golani, practicat de gentlemani. Numai că nu în România. Unde trebuie să scuipăm masiv pe acest sport colosal şi pe tot ce înseamnă el.

Pe scurt. Ultimul meci dintre Dinamo Bucureşti şi Farul s-a transformat într-o păruială jenantă, penibilă şi ridicolă între jucători, care nu au avut nici un pic gândul la joc, ci doar la strâmbat de maxilare, de plătit nişte poliţe. Buuuuun. Noul preşedinte al Federaţiei Române de Rugby, Alin Petrache, pentru care faptul că a fost jucător la Dinamo nu ar trebui să conteze, dar contează penibil de mult, a zis că taie şi spânzură. Şi s-au dictat, absolut firesc, nişte suspendări babane. Numai că, fireşte, minunea cu pedepsirea huliganilor nu a ţinut.

Acum Federaţia a suspendat suspendările dictate. Adică, pe româneşte, linge unde a scuipat. Pe motive absolut ridicole, cum că săracele echipe care aveau jucătorii suspendaţi abia reuşesc să facă faţă în campionat şi e păcat să li se strice finalul de sezon.

Păi tocmai aia era ideea, băăăăăăăăăăăăăă, gentlemanilor din Federaţie, mânca-v-ar DNA săvă mănânce, să le stricaţi finalul de sezon ca să se înveţe minte cercopitecii că rugbyul, chiar jucat în România, are o demnitate, pe care dacă nu o respecţi, marş acasă şi cultivă păducel.

O să îmi amintesc ziua de azi ca ziua în care Federaţia Română de Rugby a ratat şansa de a nu linge unde a scuipat şi de a nu arunca cu grămăjoare de căcat pe rugbyul românesc. Aşa amărât cum este el…

2 comentarii la “Pe lângă mizeria din fotbalul nostru, de ce să nu ne căcăm pe noi şi în rugby?

  1. cotos Reply

    Poi ne mai asteptam la altceva din partea lor???Banii vorbesc,banii vorbesc..Cand ma gandesc la orice federatie din Romania,aceasta piesa imi vine in minte…

  2. macarie mincinosul Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.