Pe lângă mizeria din fotbalul nostru, de ce să nu ne căcăm pe noi şi în rugby?

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro.

Este o vorbă sfântă despre rugby: un sport de golani, practicat de gentlemani. Numai că nu în România. Unde trebuie să scuipăm masiv pe acest sport colosal şi pe tot ce înseamnă el.

Pe scurt. Ultimul meci dintre Dinamo Bucureşti şi Farul s-a transformat într-o păruială jenantă, penibilă şi ridicolă între jucători, care nu au avut nici un pic gândul la joc, ci doar la strâmbat de maxilare, de plătit nişte poliţe. Buuuuun. Noul preşedinte al Federaţiei Române de Rugby, Alin Petrache, pentru care faptul că a fost jucător la Dinamo nu ar trebui să conteze, dar contează penibil de mult, a zis că taie şi spânzură. Şi s-au dictat, absolut firesc, nişte suspendări babane. Numai că, fireşte, minunea cu pedepsirea huliganilor nu a ţinut.

Acum Federaţia a suspendat suspendările dictate. Adică, pe româneşte, linge unde a scuipat. Pe motive absolut ridicole, cum că săracele echipe care aveau jucătorii suspendaţi abia reuşesc să facă faţă în campionat şi e păcat să li se strice finalul de sezon.

Păi tocmai aia era ideea, băăăăăăăăăăăăăă, gentlemanilor din Federaţie, mânca-v-ar DNA săvă mănânce, să le stricaţi finalul de sezon ca să se înveţe minte cercopitecii că rugbyul, chiar jucat în România, are o demnitate, pe care dacă nu o respecţi, marş acasă şi cultivă păducel.

O să îmi amintesc ziua de azi ca ziua în care Federaţia Română de Rugby a ratat şansa de a nu linge unde a scuipat şi de a nu arunca cu grămăjoare de căcat pe rugbyul românesc. Aşa amărât cum este el…

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

2 thoughts on “Pe lângă mizeria din fotbalul nostru, de ce să nu ne căcăm pe noi şi în rugby?”

  1. Poi ne mai asteptam la altceva din partea lor???Banii vorbesc,banii vorbesc..Cand ma gandesc la orice federatie din Romania,aceasta piesa imi vine in minte…

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

4900 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

4900 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

Înainte să pleci

Dacă te abonezi la newsletterul meu, promit să nu-ți dau mai mult de 1 mail pe zi :)