Sper că Dwayne Johnson va fi un Hercules corespunzător

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

Ieri am văzut, printr-o întâmplare, “The Legend of Hercules” (2014). Eram chiar curios să văd cum au pus problema în acest an de graţie, brodând pe o poveste care este teribil de ofertantă. Concluzia: filmul ăsta a fost un pic mai bun decât cel mai slab film pe care l-am văzut în ultimii ani, adică decât “Immortals”. Adică slab de tot. Întristător de slab.

Aşa că, zău, îl aştept pe Dwayne The Rock Johnson să îmi arate un adevărat Hercules. Sper din coracon că va fi aşa. Din 25 iulie. Proiectat în format 3D şi IMAX 3D, distribuit de Forum Films.

hercules info

 

2014_Hercules_main_poster-small (Small)

 

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)