Am mai văzut câte ceva, să ştiţi…

02.09.2008

Mamma Mia (2008). Unul dintre cele mai minunate filme pe care le-am văzut în ultima vreme. Dincolo de încântătorul soundtrack asigurat de magicienii de la ABBA, este o splendoare să îi vezi şi să îi auzi cântând pe Meryl Streep, Pierce Brosnan, Colin Firth, Stellan Skarsgård, Julie Walters (o actriţă fenomenală, nerecunoscută la adevărata ei valoare) sau Christine Baranski. The Winner Takes It All cântată de Meryl Streep pe un fundal mirific face toţi banii. Recomand cu maximă căldură filmul.

Mumia. Tomb of the Dragon Emperor (2008). Mult sub primele două părţi. Părerea mea. Spectaculos ca realizare, dar slăbuţ ca substanţă. Păcat că Rachel Weisz, extrem de simpatică în primele părţi, nu a mai apărut şi în ultima.

Cheaper by the Dozen 2 (2005). O semi-porcărioară simpatică. În care Steve Martin şi Eugene Levy sunt doi taţi cu câte o grămadă de copii, unul e bogat celălat sărac şi intră în competiţie şi bla bla bla bla. Aşa, de pierdut vremea…

Blonda de la drept 1 (2001). M-am trezit uitându-mă ca papagalul la filmul ăsta zilele trecute. Îl mai văzusem. Dar, aşteptând să înceapă un meci, m-am uitat la Reese Witherspoon care face chiar un rol simpatic aici.

Casino Royale (2006). Abia acum l-am văzut. Pe HBO. La momentul lansării am remarcat strâmbând din colţui gurii cum toată critica îl ridica în slăvi pe Daniel Craig, noul James Bond. În afară de faptul că e un film bun, nu am găsit absolut nimic care să încerce măcar o tentativă de a mă da pe spate. Aşa că io îl prefer pe Craig din Layer Cake, nu pe James Bondică ăsta.

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

Abonarea este aproape gata!

Mai trebuie doar să îți confirmi adresa de email.

Pentru a completa procesul de abonare te rog să accesezi link-ul din emailul de confirmare pe care l-ai primit.

A apărut o eroare.

Te rog să reîncerci mai târziu.

Dacă problema presistă, te rog să îmi scrii.