Circuit 2.0: bloggeriţă 1 – carte – autor – bloggeriţă 2 :D

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Povestea este una foarte simplă, pe dulcele stil 2.0. Tocmai de aceea vreau să o împărtăşesc cu voi. Tot pe dulcele stil 2.0 :)

Îmi zice Mihaela Cârlan pe facebook „stimabile, am citit o carte minunată şi vreau să o citeşti şi tu„. Mă rog, Mihaela a zis-o mult mai elegant, dar io asta am înţeles :)) Cum nu pot refuza o doamnă – sunt un gentleman, măh! – am zis că sunt curios să văd despre ce este vorba, aşa că am primit-o prin curier. La carte mă refer, desigur.

Este vorba despre Prospect de femeie„, de Ana Barton. Pe care am reuşit să o citesc abia zilele trecute (nu trageţi, domn Semaca, aşa am eu programul în perioada asta). Şi care m-a contrariat. Pentru că nici nu îmi aduc aminte ultima oară când o carte mi-a plăcut teribil prin anumite părţi şi m-a lăsat pe sistemul „deci, cum?” prin alte părţi. Căci eu, cel care forever o să fiu de la peluza vieţii, nu am rezonat de nici o culoare cu anumite chestiuni de ordin – hai să le zic aşa, generic – personal din paginile cărţii, dar am aplaudat de-a dreptul ceea ce eu îmi permit să numesc splendida uşurinţă cu care Ana reuşeşte să manevreze cuvintele şi să le dea sensuri cu totul şi cu totul neaşteptate. Este, dacă vreţi, un craftwomanship (ioi, ce cuvânt barbaristic!) de toată frumuseţea, motiv de oareşce invidie din partea-mi, căci rar vezi aşa talent la a plezni câteva cuvinte unele de alte şi să iasă – ia luaţi de aici expresie :D – nişte jerbe semantice superbe.

Vă recomand să citiţi cartea. Căci aşa o să înţelegeţi mai bine ce vreau să zic acilea. Altfel spus, vă rog nu mă credeţi pe cuvânt. Căci, după cum lesne puteţi vedea, nu am nici o treabă când vine vorba despre recenzii. Căci, desigur, eu nu fac aşa ceva, eu doar îmi spun părerea, de la peluza 2.o în care mă aflu.

Eu despre altceva vorbesc aici. Despre modul în care o bloggeriţă mi-a spus despre o carte, iar după ce am citit cartea am descoperit blogul autoarei, pe care, fireşte, l-am pus în feedly, ca să urmaresc de acum înainte ce are de spus şi în spaţiul 2.o. Ceea ce vă doresc şi dumneavoastră :)

prospect_de_femeie-248x350

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

1 thought on “Circuit 2.0: bloggeriţă 1 – carte – autor – bloggeriţă 2 :D”

  1. Pingback: Ana Barton este Librar pentru o zi la Librăria Bizantină - Cristian China Birta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)