Hai să afli cum te poate ajuta social media în procesul de recrutare. Și să înțelegi cât de important este brandul „șefului” pentru un potențial angajat :)

Circuit 2.0: bloggeriţă 1 – carte – autor – bloggeriţă 2 :D

Povestea este una foarte simplă, pe dulcele stil 2.0. Tocmai de aceea vreau să o împărtăşesc cu voi. Tot pe dulcele stil 2.0 :)

Îmi zice Mihaela Cârlan pe facebook “stimabile, am citit o carte minunată şi vreau să o citeşti şi tu“. Mă rog, Mihaela a zis-o mult mai elegant, dar io asta am înţeles :)) Cum nu pot refuza o doamnă – sunt un gentleman, măh! – am zis că sunt curios să văd despre ce este vorba, aşa că am primit-o prin curier. La carte mă refer, desigur.

Este vorba despre Prospect de femeie“, de Ana Barton. Pe care am reuşit să o citesc abia zilele trecute (nu trageţi, domn Semaca, aşa am eu programul în perioada asta). Şi care m-a contrariat. Pentru că nici nu îmi aduc aminte ultima oară când o carte mi-a plăcut teribil prin anumite părţi şi m-a lăsat pe sistemul “deci, cum?” prin alte părţi. Căci eu, cel care forever o să fiu de la peluza vieţii, nu am rezonat de nici o culoare cu anumite chestiuni de ordin – hai să le zic aşa, generic – personal din paginile cărţii, dar am aplaudat de-a dreptul ceea ce eu îmi permit să numesc splendida uşurinţă cu care Ana reuşeşte să manevreze cuvintele şi să le dea sensuri cu totul şi cu totul neaşteptate. Este, dacă vreţi, un craftwomanship (ioi, ce cuvânt barbaristic!) de toată frumuseţea, motiv de oareşce invidie din partea-mi, căci rar vezi aşa talent la a plezni câteva cuvinte unele de alte şi să iasă – ia luaţi de aici expresie :D – nişte jerbe semantice superbe.

Vă recomand să citiţi cartea. Căci aşa o să înţelegeţi mai bine ce vreau să zic acilea. Altfel spus, vă rog nu mă credeţi pe cuvânt. Căci, după cum lesne puteţi vedea, nu am nici o treabă când vine vorba despre recenzii. Căci, desigur, eu nu fac aşa ceva, eu doar îmi spun părerea, de la peluza 2.o în care mă aflu.

Eu despre altceva vorbesc aici. Despre modul în care o bloggeriţă mi-a spus despre o carte, iar după ce am citit cartea am descoperit blogul autoarei, pe care, fireşte, l-am pus în feedly, ca să urmaresc de acum înainte ce are de spus şi în spaţiul 2.o. Ceea ce vă doresc şi dumneavoastră :)

prospect_de_femeie-248x350

Un comentariu la “Circuit 2.0: bloggeriţă 1 – carte – autor – bloggeriţă 2 :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.