Excelent clipul Ideo Ideis pentru promovarea campaniei de fund raising!

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Despre cât de tare îmi place mie Ideo Ideis şi despre cum cred eu că ajută imens o astfel de ispravă, am scris aici. Şi cred în fiecare virgulă din ce am zis! Şi încerc, atâta cât mă lasă puterile, să vă conving şi pe voi că merită să credeţi asta :)

Un astfel de Festival se face cu bani. Pardon my French, dar asta este situaţia. Costă splendoarea, dacă îmi permiteţi să fiu un pic poetic în această dimineaţă :D Faza asta cu banii este cam trecută cu vederea de multă lume. Nu aş vrea să reiau aici teoria mea cu perversitatea Like and Share, dar aş vrea să ieşim din această matrice a aprecierii fără pus umărul. Nu o să reuşim prea des, desigur, căci trăim vremuri grele, în care fiecare leuţ contează pentru noi. Dar şi pentru ei, cei care se bucură de beneficiile acestei isprăvi, asta încerc să vă fac să înţelegeţi.

Ideo Ideis a lansat o campanie de fund raising. Scopul este să strângă 1.500 euro pentru a finanţa atelierele Art&Play şi revista festivalului, Colaj. Vă rog să urmăriţi clipul de mai jos, foarte fain făcut, în care aveţi posibilitatea să îl puneţi pe Andrei Huţuleac la treabă, alegând unul din cuvintele pe care el să facă o rimă sau ceva :D

Aş vrea să vă atrag atenţia asupra beneficiilor pe care le primiţi dacă donaţi minimum 1.200 lei. Adică sub 300 E. Ocazie cu care aş face o recomandare unor branduri care ştiu că au în organizaţie oameni amatori de teatru şi de frumos: pentru sub 300 de euro donaţi gândiţi-vă ce bucurie le-aţi face dacă i-aţi trimite la Ideo Ideis :)

ideo ideis

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)