Propunere de scenariu pentru o piesă de teatru cu bloggeri

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

Decorul sugerează că personajele sunt undeva la iarbă verde. Nişte tufişuri netunse de multă vreme vegetează în stânga scenei. Un generator pe motorină duduie uşor (e de ăla modern, nu face mult zgomot). Din el pornesc aproximativ 542315 de cabluri către laptopurile, telefoanele şi tabletele afalte la încărcat.

Pietricel (vizibil nervoasă, gesticulând acerb): Recunosc că mi s-a părut că erau uşor spălaţi pe creier. Aşa mi s-a părut, are rost să spun că nu?

Nebuloasa (trăgând alene dintr-o ţigară şi prăbuşită agale pe un şezlong): Tu, fată, când o să înţelegi că îi învaţă pe tinerii noştri cum să fie fericiţi cu ceea ce fac şi ceea ce întâlnesc în jur şi că le arată cât e de important să cunoască lucrurile bune o să fie bine. Şi pentru tine, şi pentru noi. Până atunci discutăm discuţii.

Hoinaru (curâţându-şi cu grijă o pată imaginară de pe tricoul cu Liverpool): Fetele, ne certăm şi noi mai cu talent? Că mă uit la voi şi zici că văd o partidă cu Newcastle. La care chiar nu are rost să promit că voi încerca să iau cât mai mulţi oameni cu mine.

Ligia (apare brusc în scenă, cu un colac gen raţă în jurul taliei): Ce faceţi, măh, aici? Mă uit la voi şi aşa îmi aduc aminte de sentimentul ăla de vacanţă de vară pe care-l simţeam când eram copil, să mi se spargă colacul de nu. (Şi iese fluturând pleata).

Ruxa (uitându-se mirată către ceilalţi): Ce a fost, frate, asta? Ehe, aşa se întâmplă când oferi înainte să primeşti. Hai că m-am enervat, mă duc să bag nişte poze pe blog.

Auraş (apărând de după un tufiş, cu ochii mijiţi): Ce-i scandalul ăsta? Nu poate omul să tragă un somn în linişte. Hait, că mi s-a făcut poftă de nişte papanaşi!

Lucian (cu căştile pe urechi, dă din cap precum Steve Wonder şi zice ca pentru el): Ăştia cred că eu ascult muzică de Colibri, dar ce ştiu ei…

Chinezu (se aude vocea lui undeva în difuzoare): Dreaqu de simpatici, care sunteţi!

(va urma. sau nu)

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

3 thoughts on “Propunere de scenariu pentru o piesă de teatru cu bloggeri”

  1. BogDan, apărând în capătul ierbii verzi cu o sabie în mâna dreaptă şi un pistol calibrul 44 în cea stângă, dând din cap frenetic pe „Hail and Kill” a lui Manowar: „Un fleac, i-am ciuruit” :))

  2. un caine alb intra in scena, prin partea dreapta.
    se opreste in dreptul Nebuloasei, miroase sezlongul, da din urechi fericit si isi continua drumul. ajunge in stanga scenei, la tufisuri si da peste Auras. Il linge delicat pe mana – parca ar fi de acord cu somnul – si iese din scena.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)