Cum am ajuns io la conferinţa de presă cu Marcel Iureş

Foarte simplu. Să vă explic. Eram la Open Coffee, azi dimineaţă (vă raportez cum a fost mai încolo). Apare şi Bogdan Olteanu, de la Millennium Communication. Îi zic “am văzut că a dat Nicoleta Gavrilă pe twitter ceva cu o trupă de teatru, care e faza?”. La care fază, Bogdan se luminează la faţă şi îmi povesteşte vivace despre trupa ideo ideis din Alexandria (judeţul Teleorman, pentru cei pentru care totul în afară de Bucureşti este o confuză şi pâcloasă provincie). Şi a vorbit Bogdan cu atâta patos despre gaşca asta de copii care joacă excelent teatru, că nu am putut să mă abţin să nu mă duc şi io rapid până la conferinţa de presă de la Librăria Cărtureşti.

Abia aici ajung cu povestirea la Marcel Iureş, pe care (să mă scuzaţi, maestre, dar aşa e cu trucurile astea ieftine din online), l-am pus în titlu ca să atrag atenţia, scop nobil de altfel, asupra ideo ideis. Iureş era acolo, căci este peşedinte onorific, sau ceva de genul, şi mai erau şi Cătălin Ştefănescu, şi Marius Manole şi mai mulţi. Dar, dacă îmi permiteţi, tot ideo ideis era vedeta acolo.

Ei bine, gaşca asta mişto organizează Festivalul Naţional de Teatru Tânăr, ediţia a IV-a, la Alexandria, în perioada 16-22 august 2009. Aş vrea foarte tare să ajung şi eu pe acolo. Mai ales luni, de la 21.00, când se joacă piesa “Chinezii” :).

marcel iuresideo ideis 1ideo ideis 2

0 comentarii la “Cum am ajuns io la conferinţa de presă cu Marcel Iureş

 1. Nicoleta Reply

  multumim frumos ca ai venit! te asteptam cu drag la Alexandria! :)

 2. chinezu Reply

  @Oana
  ce am facut io se numeste ca sunt un vizionar :D

 3. lol's Reply

  Eu nu o sa ajung acolo !! Da cine îmi interzice sa mă bucur ca existaţi îl mănânc cu fulgi cu tot!!! Succes! :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.