Cum am ajuns io la conferinţa de presă cu Marcel Iureş

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

Foarte simplu. Să vă explic. Eram la Open Coffee, azi dimineaţă (vă raportez cum a fost mai încolo). Apare şi Bogdan Olteanu, de la Millennium Communication. Îi zic “am văzut că a dat Nicoleta Gavrilă pe twitter ceva cu o trupă de teatru, care e faza?”. La care fază, Bogdan se luminează la faţă şi îmi povesteşte vivace despre trupa ideo ideis din Alexandria (judeţul Teleorman, pentru cei pentru care totul în afară de Bucureşti este o confuză şi pâcloasă provincie). Şi a vorbit Bogdan cu atâta patos despre gaşca asta de copii care joacă excelent teatru, că nu am putut să mă abţin să nu mă duc şi io rapid până la conferinţa de presă de la Librăria Cărtureşti.

Abia aici ajung cu povestirea la Marcel Iureş, pe care (să mă scuzaţi, maestre, dar aşa e cu trucurile astea ieftine din online), l-am pus în titlu ca să atrag atenţia, scop nobil de altfel, asupra ideo ideis. Iureş era acolo, căci este peşedinte onorific, sau ceva de genul, şi mai erau şi Cătălin Ştefănescu, şi Marius Manole şi mai mulţi. Dar, dacă îmi permiteţi, tot ideo ideis era vedeta acolo.

Ei bine, gaşca asta mişto organizează Festivalul Naţional de Teatru Tânăr, ediţia a IV-a, la Alexandria, în perioada 16-22 august 2009. Aş vrea foarte tare să ajung şi eu pe acolo. Mai ales luni, de la 21.00, când se joacă piesa “Chinezii” :).

marcel iuresideo ideis 1ideo ideis 2

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

0 thoughts on “Cum am ajuns io la conferinţa de presă cu Marcel Iureş”

  1. Pingback: Jeremy Irons a auzit de oraşul Cristinei Bazavan « Picătura chinezească

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)