Dacă vrei să știi cât costă o prezență decentă a unui brand în social media, hai la cursul nostru. Dar vezi că early-birdul zboară repede, să știi :D

Au început înscrierile la IDEO IDEIS. Se caută trupe de liceeni din toată țara

Am scris mai multe ori despre IDEO IDEIS aici la mine pe blog, nu mă repet cu laudele mele la adresa acestei inițiative, mă puteți crede pe cuvânt că așa este :)) Dar vă anunț că se caută trupe de liceeni din toată țara, care să performeze corespunzător :)

IDEO IDEIS deschide preselecția pentru secțiunea non-competitivă „Spectacole de Teatru Tânăr” din cadrul celei de-a XI-a ediții a Festivalului, care va avea loc anul acesta între 8 și 14 august, la Alexandria.

spectacol la Ideo Ideis 2_2015Orice trupă de liceeni din țară se poate înscrie pentru a juca pe scena IDEO IDEIS în fața unui public de peste 400 de spectatori, printre care se regăsesc și câțiva dintre cei mai cunoscuți oameni de teatru și de film din țară. Începând cu această ediție, fiecărei trupe participante i se va aloca un mentor – un profesionist din lumea teatrului – care o va ghida și va oferi feedback, întregind astfel conceptul de mentorat propus de IDEO IDEIS.

Printre mentorii de anul acesta se numără Dorina Chiriac, Marius Manole, Medeea Marinescu, Cătălin Ștefănescu, Andi Vasluianu și Vlad Zamfirescu. Prezența la festival presupune pentru liceeni un program zilnic de workshopuri de dezvoltare personală prin mijloace alternative: actorie, dans, scriere creativă, muzică, film, fotografie, cât și posibilitatea de a vedea spectacole de teatru profesionist și de a participa la toate activitățile care se vor desfășura la Alexandria pe perioada IDEO IDEIS.

Cele 8 trupe din țară sunt completate în festival de o trupă locală, câștigătoarea festivalului „Pauza_de_teatru” din Alexandria. Selecționerii trupelor sunt Andreea Borțun (regizor/scenarist, co-președinte IDEO IDEIS), Alexandru Ion (actor, co-președinte IDEO IDEIS), Lavinia Cioacă (scenarist, co-director IDEO IDEIS), Carmen Dumitrescu (manager cultural, co-director IDEO IDEIS), Ana Teodorescu (teatrolog, coordonator spectacole IDEO IDEIS) și Sabina Brândușe (actriță, coordonator al departamentului relații trupe IDEO IDEIS).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.