Au început înscrierile la IDEO IDEIS. Se caută trupe de liceeni din toată țara

Am scris mai multe ori despre IDEO IDEIS aici la mine pe blog, nu mă repet cu laudele mele la adresa acestei inițiative, mă puteți crede pe cuvânt că așa este :)) Dar vă anunț că se caută trupe de liceeni din toată țara, care să performeze corespunzător :)

IDEO IDEIS deschide preselecția pentru secțiunea non-competitivă „Spectacole de Teatru Tânăr” din cadrul celei de-a XI-a ediții a Festivalului, care va avea loc anul acesta între 8 și 14 august, la Alexandria.

spectacol la Ideo Ideis 2_2015Orice trupă de liceeni din țară se poate înscrie pentru a juca pe scena IDEO IDEIS în fața unui public de peste 400 de spectatori, printre care se regăsesc și câțiva dintre cei mai cunoscuți oameni de teatru și de film din țară. Începând cu această ediție, fiecărei trupe participante i se va aloca un mentor – un profesionist din lumea teatrului – care o va ghida și va oferi feedback, întregind astfel conceptul de mentorat propus de IDEO IDEIS.

Printre mentorii de anul acesta se numără Dorina Chiriac, Marius Manole, Medeea Marinescu, Cătălin Ștefănescu, Andi Vasluianu și Vlad Zamfirescu. Prezența la festival presupune pentru liceeni un program zilnic de workshopuri de dezvoltare personală prin mijloace alternative: actorie, dans, scriere creativă, muzică, film, fotografie, cât și posibilitatea de a vedea spectacole de teatru profesionist și de a participa la toate activitățile care se vor desfășura la Alexandria pe perioada IDEO IDEIS.

Cele 8 trupe din țară sunt completate în festival de o trupă locală, câștigătoarea festivalului „Pauza_de_teatru” din Alexandria. Selecționerii trupelor sunt Andreea Borțun (regizor/scenarist, co-președinte IDEO IDEIS), Alexandru Ion (actor, co-președinte IDEO IDEIS), Lavinia Cioacă (scenarist, co-director IDEO IDEIS), Carmen Dumitrescu (manager cultural, co-director IDEO IDEIS), Ana Teodorescu (teatrolog, coordonator spectacole IDEO IDEIS) și Sabina Brândușe (actriță, coordonator al departamentului relații trupe IDEO IDEIS).

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

Abonarea este aproape gata!

Mai trebuie doar să îți confirmi adresa de email.

Pentru a completa procesul de abonare te rog să accesezi link-ul din emailul de confirmare pe care l-ai primit.

A apărut o eroare.

Te rog să reîncerci mai târziu.

Dacă problema presistă, te rog să îmi scrii.